Meimorgenstraat 17 1061 BN Amsterdam

  • Sold under reservation
€ 504,500 v.o.n. Calculate monthly payment

Hightlighted features

  • Year of construction 2019
  • Living area 104 m²
  • Number of rooms 5
  • Sun terrace 17 m²

Description

NU IN VERKOOP

Eengezinswoningen in gebouwen Vinkenoog en Vasalis, onderdeel van nieuwbouwproject De Dichters in Amsterdam

In Bos en Lommer wordt gebouwd aan het fraaie project De Dichters. Het project bestaat uit 4 woongebouwen. Na de succesvolle verkoop van het eerste gebouw: Komrij, is nu ook gestart met de verkoop van de volgende twee gebouwen, Vinkenoog en Vasalis. Het vierde gebouw Slauerhoff bestaat volledig uit huurwoningen.

In De Dichters word je omringd door mooie nieuwe woongebouwen en bovendien veel groen. In de directe omgeving vind je onder andere een basisschool, speeltuin, metrohalte De Vlugtlaan, winkels en het NS station Sloterdijk. Een perfecte plek om te gaan wonen, want van hieruit ben je overal dichtbij! Bovendien wordt er al gebouwd aan de appartementen en eengezinswoningen waardoor je niet lang op je nieuwe woning hoeft te wachten.

Vasalis bestaat uit:
- 28 eengezinswoningen
- 25 appartementen
- 22 vrije sector huurwoningen
Aan de Leeuwendalersweg en Meimorgenstraat ligt het gebouw Vasalis. Het rechthoekige gebouw heeft parkeergelegenheid voor de koopwoningen op het afgesloten binnenterrein. Hier omheen liggen de woningen en een bedrijfsruimte. De eengezinswoningen hebben drie of verdiepingen en een terras uitkijkend over het binnenterrein. De 2-, 3- of 4-appartementen beschikken allen over een balkon uitkijkend over het binnenterrein of richting de Leeuwendalersweg.

Vinkenoog bestaat uit:
- 34 eengezinswoningen
- 47 vrije sector huurwoningen
Het gebouw Vinkenoog is gelegen aan de Elfendansstraat en Akbarstraat. Ook hier bevinden de parkeerplaatsen voor de koopwoningen zich op het binnenterrein. De terrassen van de eengezinswoningen zijn gelegen aan het binnenterrein. De woningen zijn drie- of vierlaags.

Alle woningen in De Dichters voldoen helemaal aan de eisen van deze tijd. De woningen zijn gasloos, duurzaam en energiezuinig. Het energieverbruik is heel laag omdat de woningen erg goed zijn geisoleerd en ze zijn aangesloten op een hoogrendementsverwarmings- en warmwatersysteem. Daarnaast profiteren de eigenaren van de eengezinswoningen van de eigen zonnepanelen op het dak en de eigenaren van de appartementen van de panelen op het gezamenlijke dak.

De opbrengst van de panelen besparen op de elektriciteitsrekening en bij de appartementen op de servicekosten. De vloerverwarming in alle woningen zorgt voor een comfortabel woongenot, zonder rekening te hoeven houden met hinderlijke radiatoren.

Meimorgenstraat 17 - bouwnummer 223
Speel ingerichte woning van circa 109 m2 (incl. inpandige fietsenberging) met een gezellige woonkeuken op de begane grond. Tevens bevindt zich op de begane grond de fiestenberging en het toilet.

De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is zeer licht door de grote schuifpui naar het terras van 17m2. Naast de woonkamer ligt een grote slaapkamer.

De tweede verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. De opstelplaats voor de wasmaschine en droger bevinden zich in een aparte bergruimte.

De woningen worden standaard voorzien van tegelwerk en sanitair. Een keuken is niet voorzien, zodat je deze naar jouw persoonlijke wensen af kan stemmen.

De woning is aan de voorzijde ontsloten via de Meimorgenstraat, en via de achterzijde bereikbaar via het alleen voor bewoners toegankelijke binnenterrein waar optioneel een parkeerplaats te koop is.

Dit project bestaat uit meerdere bouwnummers per type, wij melden echter per type 1 woning aan om het voor jou overzichtelijk te houden.

Voor verkoopvoorwaarden en mogelijkheden voor doorstromers check de projectwebsite.

De ligging van De Dichters is ideaal! In een mum van tijd ben je met de fiets of lopend naar alle voorzieningen die je nodig hebt. Zo ben je in een kwartier in het centrum van Amsterdam. Maar ook met de auto ben je zo op de A10.

De Kolenkitbuurt in Bos en Lommer is een gebied waar de afgelopen jaren heel veel veranderd is. Veel oude woongebouwen zijn gesloopt en er komt prachtige, gevarieerde nieuwbouw voor in de plaats. Maar ook aan de openbare ruimtes is gedacht: er blijft veel groen en straten worden heringericht zodat de wijk zoveel mogelijk autoluw blijft. De belangrijke Bos & Lommerwerg wordt in 2020 heringericht tot een aantrekkelijke stadsstraat.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 504,500 v.o.n.
Asking price per m²
info
€ 4,851
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2019
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
104 m²
Other space inside the building
5 m²
Exterior space attached to the building
17 m²
Volume in cubic meters
350 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Sun terrace
Sun terrace
17 m² (3,5m deep and 4,75m broad)
Garden location
Located at the west

Storage space

Shed / storage
Built-in

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.