Johannes J. Glasweg 9 1035 SR Amsterdam

  • Sold under reservation
View photo 1 of Johannes J. Glasweg 9
View photo 2 of Johannes J. Glasweg 9
View photo 3 of Johannes J. Glasweg 9
View photo 4 of Johannes J. Glasweg 9
View photo 5 of Johannes J. Glasweg 9
View photo 6 of Johannes J. Glasweg 9

Hightlighted features

  • Year of construction 1991
  • Living area 168 m²
  • Number of rooms 7
  • Plot size 141 m²

Description

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Je bent al geruime tijd op zoek naar een fijne tussenwoning maar het wil nog niet echt vlotten. Je hebt hoogstwaarschijnlijk een wensenlijstje waaraan jouw nieuwe thuis moet voldoen. Graag stellen wij de Johannes J. Glasweg 9 in Amsterdam aan je voor. Hier is de voormalige garage bij de woning getrokken waardoor je beschikt over maar liefst 168 m2 woonoppervlak; ideaal om wonen en (eventueel) werken aan huis te combineren.

Op de begane grond vind je aan de voorzijde de dichte keuken en aan de achterzijde de tuingerichte woonkamer. De voormalige garage biedt 2 kamers die je helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Op de verdieping vind je nog eens 4 slaapkamers en een badkamer. Tot slot zit je straks met het mooie weer in de fijne achtertuin op het westen.

Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak met een van onze makelaars om de woning met eigen ogen te komen bekijken.

Indeling

Woonkamer
Vanuit de entree, gevolgd door de hal komen we binnen in de woonkamer. Het geheel is netjes doch eenvoudig afgewerkt en wordt daarnaast voorzien van een aangename hoeveelheid daglicht. Daarnaast is de woonkamer ook nog eens tuingericht waardoor je hier materialen voor binnen en buiten op elkaar kunt afstemmen.

Met wat diverse aanpassingen, een interieur naar eigen smaak en een aanvulling van persoonlijke voorwerpen zul je hier al snel een fijn nieuw thuis creëren voor jou en je gezin. De voormalige garage biedt nog eens 2 aparte kamers die je in kunt richten naar waar jij behoefte aan hebt.

Keuken
Aan de voorzijde tref je de gesloten keuken. De ruimte is eveneens aangenaam licht en is voorzien van een eenvoudig keukenblok. We begrijpen best dat je ervoor kiest om een nieuwe keuken te (laten) plaatsen in de kleur, opstelling en met de apparatuur die jij wenst.

Als je het helemaal groots aan wilt pakken kun je er voor kiezen om de keuken én de hal bij de woonkamer te betrekken waardoor er een grote open ruimte ontstaat. De keuze is aan jou!

Bovenverdieping
Middels de vaste trap begeven we ons naar de verdieping. Hier tref je maar liefst 4(!) slaapkamers en de badkamer. De vertrekken zijn ieder eenvoudig afgewerkt en een van de kamers is zelfs zo groot dat je hier met gemak 2 kamers van kunt maken. Als je niet alle kamers nodig hebt om te slapen kun je ze natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

Vanaf de overloop bereik je de badkamer, ook deze ruimte is netjes doch eenvoudig afgewerkt. Het geheel is van grond tot plafond betegeld in een lichte kleur. Je treft hier een ligbad met douchemogelijkheid, een wastafel en een tweede toilet.

Tuin
Vanuit zowel de woonkamer als een van de kamers in de voormalige garage bereiken we in de relatief kleine achtertuin op het westen. Daarachter tref je een fijne binnentuin waar je de kinderen met een gerust hart kunt laten spelen. Verder biedt de buitenruimte een diversiteit aan bestrating, wat vaste beplanting en een stukje aangelegd gazon.

Met wat liefde en aandacht breng je hier zwoele zomeravonden door en tot slot beschik je over een eigen achterom, ideaal!

Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht tot 2040.

Omgeving
De woning staat in een kindvriendelijke omgeving nabij Landsmeer en recreatiegebied Het Twiske. Het openbaar vervoer stopt hier op geringe afstand en binnen 15 minuten ben je op Amsterdam Centraal via o.a. de Ring A10. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving vele sportfaciliteiten, 3 tot 4 winkelcentra's en diverse lagere scholen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 375,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 2,232
Listed since
5 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1991
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
168 m²
Plot size
141 m²
Volume in cubic meters
580 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (6 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, insulated walls and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Cadastral data

AMSTERDAM AP 3251
Cadastral map
Area
141 m²
Ownership situation
Municipal ownership encumbered with long-term leaset (end date of long-term lease: 01-03-2040)
Fees
Paid until 01-03-2040

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
40 m² (9m deep and 5m broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Johannes J. Glasweg 9

€ 375,000 k.k.