Dijksteeg 1 6181 NR Elsloo (LI)

  • Sold under reservation

Hightlighted features

  • Year of construction 1910
  • Living area 116 m²
  • Number of rooms 9
  • Plot size 335 m²

Description

Pittoresk halfvrijstaand knus en gezellig woonhuis met palletkachel, drie slaapkamers en op steenworp afstand, aan de andere kant van de Dijksteeg gelegen huisweide met royale garage, met keukenopstelling en gazon met riant tuinhuis, ideaal voor de tuinliefhebbers met groene vingers of met een voorliefde voor een moestuintje en bijvoorbeeld scharrelkippen.

Perceel | tuin:

Het geheel dat we mogen aanbieden, bestaat uit een tweetal kadastrale percelen die beide afzonderlijk bereikbaar zijn vanaf de Dijksteeg, een authentieke kleine steeg die de verbinding vormt vanaf de Kerkstraat naar de Dijkweg, waar prachtig uitzicht over de maasoever aanwezig is met zicht in de richting van België. In totaal is het metrage 335 m2 (125 m2 perceel met het woonhuis en 210 m2 perceel van de tuinweide).

Begane grond:

Aan de noordelijke zijgevel van de woning is de entree en de tuin gelegen, een betegeld terras met toegangspoort en houten tuinberging.

De woning heeft twee entreedeuren, te weten een hoofdtoegang in de hal en een toegangsdeur die directe toegang geeft naar de keuken.

Vanuit de hal is de halfhoog betegelde toiletruimte met staand closet bereikbaar met aan de trapzijde de meterkast (automatische groepen schakelkast met dubbele draaischijf meters en glasvezelaansluiting is aanwezig aan de voorgevel).

Achter het toilet en de meterkast is de trapopgang naar de verdieping en vervolgens een bergruimte gelegen met opstelling van de C.V. ketel (Remeha Avanta | 2010 | eigendom) en witgoedaansluiting. Tegenover deze ruimte is de badkamer met ligbad met douchegordijn, vaste wastafel en witgoedaansluiting.

De keuken is vanuit deze hal en zoals eerder vermeld direct vanaf de tuin bereikbaar en heeft een vaste wand opstelling met granieten blad met o.a. vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap met koolstoffilter en combi-magnetron.

Er is een open verbinding vanuit de keuken naar de woonkamer die voorzien is van een palletkachel.

Eerste verdieping:

Overloop met vlizo trap voor toegang tot de bergzolder, de drie slaapkamers en twee bergingsruimten.

Tweede verdieping:

Bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,55 m.

Tuin:

Het tweede perceel biedt nog een aanvullende zee van ruimte met allereerst een garage die de mogelijkheid biedt om auto(‘s) binnen te plaatsen, maar nu dienst doet als hobby- | werkruimte met een heerlijke uitvalsbasis richting de tuin met overkapping en achterin deze tuin een houten tuinhuis met een tweede terras ervoor. Een ideale tuin voor kinderen, maar ook voor bv. een moestuin, dieren aan huis of simpelweg om te genieten van het dorpse buitenleven in de nabijheid van de groene omgeving van Meers.

Bijzonderheden:

Deze woning is op een enkel raam na, geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas, heeft rolluiken op de twee dakkapellen en is gelegen op steenworp afstand van het buitengebied van Meers met de maasoevers, visvijvers en dijkwegen.

Meers is een geliefde woonomgeving en erg in trek met name ook vanwege de korte afstanden tot zowel Stein als Elsloo, maar de mogelijkheid om hier rustig en gezellig thuis te komen en dat kan in deze woning heerlijk bij de pelletkachel.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 199,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 1,716
Listed since
5 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1910
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
116 m²
External storage space
51 m²
Plot size
335 m²
Volume in cubic meters
405 m³

Layout

Number of rooms
9 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Rolldown shutters and glass fiber cable

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Roof insulation, floor insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Avanta (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

ELSLOO D 2966
Cadastral map
Area
125 m²
Ownership situation
Full ownership
ELSLOO D 2215
Area
210 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside water, alongside a quiet road, in residential district, unobstructed surrounding view, sheltered location, In wooded surroundings and rural
Garden
Back garden and front garden
Back garden
202 m² (31m deep and 6,5m broad)

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
2 cars
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Dijksteeg 1

€ 199,000 k.k.