Koningin Wilhelmina Boulevard 20 .11 2202 GV Noordwijk (ZH) Dorpskern

Hightlighted features

  • 285 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 3,500,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Residence van Oranje omvat 70 ultra high-end appartementen en penthouses in combinatie met de ultieme luxe van het nieuwe vijfsterren plus Hotel van Oranje. Adembenemend uitzicht op de Noordzee, het strand, de duinen en het charmante dorp ‘Kuuroord Noordwijk’. Niet alleen is dit het meest luxueuze appartementencomplex langs de Nederlandse kust, maar de eigenaar treedt toe tot een select gezelschap dat ultiem comfort altijd onder handbereik heeft.

De koopsommen variëren van € 1.725.000 tot € 8.250.000 v.o.n.

INTRODUCTIE
Residence van Oranje biedt wonen op een ongekend hoog niveau op een toplocatie aan de Nederlandse kust. De white glove treatment, de compromisloze 24/7 service & security en alle luxe voorzieningen van het nieuwe Hotel van Oranje maken deel uit van de lifestyle.

Een gemeenschappelijke lobby met atrium, secured access, conciërge service en een beveiligde parkeergarage. Aan alles is gedacht om aan uw wensen tegemoet te komen en het wonen in Residence van Oranje zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Bewoners kunnen in Hotel van Oranje genieten van maar liefst 2.700 m² aan wellness-faciliteiten, inclusief beauty- en massagesalons, hairstudio, sauna’s, stoombad, jacuzzi, solarium en het grootste golfzwembad van Europa. Live the Luxury Life!

De 70 appartementen en penthouses in dit weergaloos mooie project zijn verdeeld over twee majestueuze woongebouwen, die luxe en stijl uitstralen. In de monumentale bouwstijl herkent u invloeden uit het Hollands classicisme: de verticale kolommen, de zuivere symmetrie en strakke belijning; zelfs de kolossale middengevel met het lichtgebogen fronton ontbreekt niet. Deze mondaine, sierlijke architectuur geeft Residence van Oranje een voornaam aanzien en laat er geen twijfel over bestaan dat achter deze gevels een wereld van weelde schuilgaat.

Variërend in grootte van circa 147 tot 516 m² oppervlak, met vorstelijke circa drie meter hoge woonvertrekken, zowel land- als zeezicht, slaapkamers met en suite badkamers en walk-in closet, riante terrassen, een of meerdere zonnedecks, loggia’s, raampartijen van vloer tot plafond en de mogelijkheid om het zo luxueus te maken als u wenst. De appartementen worden zeer hoogwaardig gebouwd, compleet ingedeeld, inclusief een sprinklerinstallatie, maar zonder keuken, sanitair en tegels, zodat de eigenaar daarin helemaal de persoonlijke smaak kan volgen.

Wenst u advies om van uw nieuwe appartement of penthouse echt uw eigen droomwoning te maken? Drie interieurarchitecten van naam en faam staan voor u paraat:

- Piet Boon van Studio Piet Boon
- Monique des Bouvrie van Studio des Bouvrie
- Pieter Laureys van TKI Interiors

TOPLOCATIE IN NOORDWIJK
Het mooiste strand van Nederland wordt internationaal niet voor niets ook wel Amsterdam Beach genoemd. Noordwijk is ontegenzeggelijk een badplaats met allure en mag zich sinds 2020 nu ook officieel ‘kuuroord’ noemen, sinds het die unieke status kreeg toegekend door de European Spas Association (ESPA). Naast alle geneugten die Noordwijk haar gasten heeft te bieden, treedt de badplaats daarmee toe tot een uiterst select gezelschap. Diepgaand onderzoek heeft aangetoond dat het zeewater en de gezonde zeelucht voor de kust van Noordwijk een bijzondere en heilzame werking hebben op lijf en leden. Gezond genieten dus, van zonsopgang tot zonsondergang, waar het nieuwe Beauty & Wellness Center prima op aansluit met thalassotherapie.

Noordwijk kan bogen op een unieke historie. Wist u dat de badplaats al ruim twee eeuwen terug werd geassocieerd met schoonheid en gezondheid? Noordwijk is gezegend met een perfect klimaat en een zeer vruchtbare bodemgesteldheid.

Vanuit Noordwijk bent u binnen 20 minuten op Luchthaven Schiphol en binnen 40 minuten in het centrum van Amsterdam. Noordwijk ligt erg centraal in de Randstad ten opzichte van de mooiste steden van ons land zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Chic winkelen in de PC, een boottocht door de grachten, cultuur opsnuiven in een van de vele musea, zoals de Hermitage, NEMO, het Scheepvaartmuseum, genieten van de Nachtwacht in het Rijksmuseum, het werk van Vincent van Gogh of van moderne kunst in het Stedelijk. Leiden is een prachtige, historische stad op slechts 12 kilometer van Noordwijk en biedt net als Den Haag en Haarlem vele musea en bezienswaardigheden.

Ziet u zich al zitten op uw heerlijke terras, genietend van spectaculaire zonsondergangen en candlelight diners? U hoeft zich hier sowieso geen moment te vervelen, want alle activiteiten, bezienswaardigheden en natuurlijke pracht die Noordwijk en omgeving hebben te bieden, wachten om ontdekt te worden.

RESIDENTIE BOUWNUMMER 11
Deze vermelding heeft betrekking op Residentie bouwnummer 11. Een impressie:

totaal ca. 285 m² woongenot op de tweede woonlaag, als volgt onderverdeeld:

riante living ca. 138 m²

bijkeuken

terrassen op het zuidwesten en noordoosten, totaal ca. 47 m²

twee slaapkamers annex suites van respectievelijk ca. 31 en 28 m² inclusief eigen dressing

twee badkamers

zowel inpandige als externe berging

ruime stallingsbox voor twee grote auto’s en berging á € 250.000 v.o.n. (verplichte afname)

** Informeer ook naar de andere beschikbare appartementen en penthouses van van € 1.725.000 tot € 8.250.000 v.o.n. in Residence van Oranje **

EXTRA PLUSPUNTEN
+ optimale en compromisloze security
+ 24/7 hotelservices en comfort
+ gelegen op eigen grond
+ uitzicht op zee en de duinen
+ optimale duurzaamheid en energielabel A+
+ vloerverwarming en vloerkoeling
+ dubbele privé stallingsboxen in ondergelegen parkeergarage beschikbaar
+ bouw onder Woningborg/SWK garantie
+ de woongebouwen zijn ontworpen door Van Egmond Architecten
+ het nieuwe vijf sterren plus Hotel van Oranje is ontworpen door Jacco van Duin Design

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering en beeldmateriaal heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact op met één van de makelaars; wij zijn u graag van dienst. Afspraken zijn zowel tijdens kantooruren als ’s avonds of in het weekeinde mogelijk.

Wij hebben zowel digitaal als gedrukt een schitterende brochure van Residence van Oranje voor u beschikbaar.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 3,500,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 12,281
Listed since
6 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 0.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022

Surface areas and volume

Areas
Living area
285 m²
Exterior space attached to the building
47 m²
Volume in cubic meters
855 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (2 bedrooms)
Bathroom facilities
Sauna
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor
Facilities
Alarm installation, jacuzzi, elevator, mechanical ventilation, sauna, steam cabin and swimming pool

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated

Cadastral data

NOORDWIJK ZH A 1000
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
On navigable waterway, in center, freestanding location and unobstructed surrounding view

Garage

Type of garage
Built-in and underground parking
Capacity
2 cars

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 0.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.