Kooijstraat 18 3295 BG 's-Gravendeel

Hightlighted features

  • Year of construction 1930
  • Living area 121 m²
  • Number of rooms 4
  • Plot size 228 m²

Description

DE WONING
Zorgeloos wonen in een unieke en reeds gerenoveerde een-gezinswoning in de Hoeksche Waard? Deze jaren 30 woning biedt legio aan mogelijkheden! De woning wordt casco opgeleverd, waardoor het u de opties biedt om hier geheel uw eigen plekje van te maken! De woning is in 2019 en 2020 volledig gerenoveerd en uitgebouwd en voldoet hierdoor aan alle nieuwbouw eisen. De woning is vrijstaand, heeft een eigen oprit en verrassend royale tuin met legio aan mogelijkheden. De woning bevindt zich centraal in 's-Gravendeel. Het winkelcentrum, scholen en overige voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand gelegen.

Dit karakteristieke woonhuis werd in 1930 gebouwd. Kenmerkend zijn de jaren 30 bouwstijl met o.a. de twee ramen aan de voorzijde, die tijdens de renovatie opnieuw zijn geplaatst, naar het oorspronkelijke ontwerp. De deur aan de voorzijde van de woning is origineel, maar doet geen dienst meer als entree. Deze bevindt zich aan de zijkant van het huis.

Door het toevoegen van een riante aanbouw aan de oorspronkelijke woning, is er niet alleen extra woonruimte gecreëerd, maar is het aanzien van de woning flink gemoderniseerd.

INDELING

BEGANE GROND
Entree / hal, met trapopgang, de volledig nieuwe meterkast, het toilet voorzien van hangend closet, mechanische ventilatie en fonteintje, en bergruimte cq. garderobekast.

Via een statige glazen deur bereikt u het hoofdvertrek.

De zeer ruime woonkamer van maar liefst 30 m2 is naar uw eigen smaak in te richten. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een forse raampartij, voorzien van openslaande deuren naar de tuin. Via de achterpui en het raam in de zijgevel, is er zeer veel daglicht toetreding wat een lichte woonkamer tot gevolg heeft.

De voorzijde van de woning, is op deze verdieping voorbereid om naar eigen wens en vormgeving een keuken te plaatsen. Aansluitingen voor water en elektriciteit (eventueel gas) en afvoer zijn reeds gerealiseerd is zowel een mogelijke wand- als eilandopstelling van de keuken.

De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming, plafond met lichtplan uitgevoerd in LED-spots, nieuwe kozijnen voorzien van HR++ glas, ventilatieroosters, geheel nieuwe elektra-, CAI-, ethernet- en rook- en CO2 meldinstallatie. De elektra installatie kan naar eigen smaak worden afgemonteerd met stopcontacten en schakelmateriaal.

EERSTE VERDIEPING
Overloop, met trapopgang, toegang tot slaapkamers I, II, II, CV-/wasruimte en badkamer. Voorzien van nieuw Velux uitzet-dakraam.

Slaapkamer I,

Deze riante slaapkamer aan de voorzijde van de woning meet maar liefst 3,60 bij 4,95 meter. Door de ligging aan het verkeersluwe en doodlopende deel van de Kooijstraat, is het erg rustig. De kamer is voorzien van nieuw raamkozijn met dubbel kiep-/kantelraam en ventilatieroosters. Het grote oppervlak van de slaapkamer in combinatie met het schuine dak, biedt diverse mogelijkheden om de kamer naar eigen voorkeur te voorzien van bergruimte.

Slaapkamer II,

Deze kamer van 2,30 bij 2,70 meter leent zich uitstekend als hobby- of kinderslaapkamer. De kamer is voorzien van riant Velux uitzet-dakraam.

Slaapkamer III,

Met een een vloeroppervlak van 3,50 bij 3,50 meter is deze slaapkamer iets kleiner dan slaapkamer I, maar nog steeds erg riant. Door de forse hoogte van de kamer en aangrenzende walk-in-closet van 4,90 m2, leent dit zich uitstekend om als hoofdslaapkamer te gebruiken. De slaapkamer is voorzien van nieuwe openslaande deuren, welke middels een fransbalkon uitzicht biedt op de achtertuin.

Badkamer,

De badkamer van 2,30 bij 2,45 meter is naar eigen keus in te delen. Het voorbereiden van elektra, leidingwerk en afvoer, alsmede het aanbrengen van elektronische vloerverwarming en hangend closet, zijn bij de koopsom inbegrepen. Ook is de badkamer reeds voorzien van mechanische ventilatie en nieuw Velux dakraam.

CV- en wasruimte,

Tegenover de badkamer is een technische ruimte gesitueerd. Deze is voorzien van een splinternieuwe energiezuinige Remeha Calenta Ace CV-ketel. Naast de unit van de mechanische ventilatie, is deze ruimte ook voorzien van elektra en afvoerleidingen voor de plaatsing van wasmachine en eventuele wasdroger. Om een eventuele plaatsing van zonnepanelen op de woning in de toekomst te vergemakkelijken, is in deze ruimte reeds bedrading voorbereid naar de meterkast.

Alle slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van een nieuwe radiator en voor gemonteerd met elektra, CAI en ethernet. Tevens is ook hier een rook- en CO2 meldinstallatie aangebracht.

TUIN
Achtertuin van 14,00 meter diep (ca. 110 m²), gelegen op het westen. Deze biedt de koper legio aan mogelijkheden tot een eigen ontwerp en de eventuele plaatsing van een overkapping of garage.

OPRIT
Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een eigen oprit, welke doorloopt naar de achtertuin. De doorrijd breedte van de oprit is 3,10 meter.

BIJZONDERHEDEN

- Het pand is geheel voorzien van HR++ beglazing;

- Energielabel A;
- De begane grond en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming;

- Woning geheel voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen;

- De gehele woning is tijdens de grondige verbouwing gestript. alle vloeren, wanden, trap, enz. zijn dus volledig nieuw.
- De eerste verdieping is reeds voorzien van standaard binnendeuren;
- De woning opnieuw opgebouwd en uitgebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen;
- Het pand is optimaal geïsoleerd;
- Alle kamers voorzien van UTP-wandaansluiting;
- Nieuwe meterkast installatie met tien elektra groepen;
- Inloopkast grenzend aan slaapkamer III;
- Gemoedelijke wijk en rustig gelegen aan de doodlopende straat;
- Gelegen in een gemoedelijk en gezellig dorp;
- Goede ontsluiting op provinciale- en rijkswegen;
- Openbaar vervoer op 3 minuten lopen.

?KENMERKEN

Vraagprijs € 429.000 k.k.
Status Beschikbaar vanaf medio 2020
Aanvaarding In overleg
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaand
Soort bouw Bestaande bouw / renovatiewoning
Bouwjaar 1930 (verbouw en uitbouw 2019/2020)
Soort dak Zadeldak met dakpannen / zinklook aluminiumbeplating
Duurzame voorzieningen Hoge isolatiewaarde en voorbereid op plaatsing zonnepanelen

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 429,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 3,545
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1930

Surface areas and volume

Areas
Living area
121 m²
Plot size
228 m²
Volume in cubic meters
354 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
A What does this mean?

Cadastral data

'S-GRAVENDEEL B 1663
Cadastral map
Area
228 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in center
Garden
Back garden and side garden

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

's-Gravendeel

All of 's-Gravendeel

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

's-Gravendeel

All of 's-Gravendeel

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Kooijstraat 18

€ 429,000 k.k.