Galgendaal 2 6691 MD Gendt

  • Sold
€ 495,000 k.k.
View photo 1 of Galgendaal 2
View photo 2 of Galgendaal 2
View photo 3 of Galgendaal 2
View photo 4 of Galgendaal 2
View photo 5 of Galgendaal 2
View photo 6 of Galgendaal 2

Sales history

Listed since
June 7, 2019
Date of sale
September 19, 2019
Term
3 months

Description

Wie wil er niet vrij wonen, midden tussen de fruitbomen met een vrij uitzicht naar de dijk en tegelijk op fietsafstand van de scholen en de winkels in het dorp? Dat kan nu aan de Galgendaal 2 in Gendt. Te midden van een boomgaard van ruim 3,5 ha bieden wij u een vrijstaande woning aan op een kavel van 3355 m2 dat zal worden afgesplitst van de boomgaard. Wilt u meer grond? U kunt ook de gehele boomgaard in eigendom verkrijgen. Kom langs en ervaar deze unieke plek tussen Arnhem en Nijmegen.

Woonhuis
De woning is gebouwd rond 1950 en later op de begane grond uitgebouwd waardoor een levensloop bestendige woning is ontstaan (slaapkamer en badkamer op begane grond). De huidige bewoners hebben al meer dan 50 jaar plezier van deze locatie en zijn nu op zoek naar nieuwe eigenaren die net als zij hier lang kunnen genieten van de woning en de prachtige omgeving.

Hoewel het gros van de bezoekers de woning zal betreden via de ruime bijkeuken, heeft de woning een formele entree aan de westzijde. Via een hal met trap naar de verdieping, heeft u toegang tot de ruime L-vormige woonkamer met luxe open keuken uit 2003 voorzien van granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een Quooker. Zowel de keuken als de woonkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. Door de vele ramen met fraaie vlakverdeling aan zowel de oost-, zuid- als westzijde, stroomt het licht uitbundig door dit gedeelte van de woning. Uiteraard zijn alle ramen voorzien van dubbel glas.
Naast de keuken treft u de bijkeuken aan. Deze ook weer volledig als keuken ingerichte ruimte, biedt tevens plaats aan de wasmachine en –droger. Zowel vanuit de hal als vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de ruime slaapkamer op de begane grond. Dit deel van de woning is later uitgebouwd en weer later is hier een slaapkamer, een nette en functionele badkamer (vaste wastafel en douche) en een separaat toilet gerealiseerd. Beide zijn voorzien van vloerverwarming. Mocht u geen behoefte hebben aan een slaapkamer op de begane grond, dan is deze ruimte ook zeer geschikt om in te richten als speelkamer of voor kantoor aan huis.

Via de trap in de hal komt u op een ruime overloop. De trapopgang met fraaie gedraaide houten leuningen en een ijzeren sierhekwerk boven aan de vide, zijn tekenend voor de bouwperiode. Rondom de overloop liggen vier slaapkamers waarvan er twee zijn uitgerust met een vaste wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast met paneeldeuren.
Ook op de verdieping is een badkamer aanwezig. In deze bescheiden ruimte is zowel een ligbad, een douche, een tweede toilet en een vaste wastafel aanwezig. Vanuit deze tweede badkamer heeft u toegang tot het balkon aan de oostzijde van de woning.

Vanaf de overloop heeft u middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

Garage
Naast de woning treft u een vrijstaande stenen garage aan die in 1956 is gebouwd. In deze garage bevindt zich de oliegestookte cv ketel die al sinds 1975 de woning verwarmd. Naast de garage ligt een bovengrondse olietank in een lekbak. De garage met een oppervlak van ca. 28 m2 biedt plaats aan één auto.

Kavel
De woning wordt u aangeboden met een totaal oppervlak van 3355 m2. Een deel van dit kavel is reeds ingericht als siertuin, een ander deel is op dit moment in gebruik als boomgaard. Bij de levering van dit deel van de kavel kan worden afgesproken dat de huidige eigenaar de bomen rooit. Indien gewenst kan de huidige fruitteler deze bomen ook nog enkele jaren laten staan waarbij een kortlopende pacht kan worden afgesproken. In ieder geval is het de bedoeling dat de huidige oprit naast de woning in de toekomst niet zal dienen voor de ontsluiting van de boomgaard.
De oostzijde van de kavel grenst aan de naastgelegen natuurplassen op de hoek van de Galgendaal en de Kruisstraat. Deze particuliere waterpartij is omzoomd door bomen en struiken en draagt bij aan een positieve ervaring van de omgeving.

Bestemming
De woning met bijbehorende tuin hebben in het bestemmingsplan een formele woonbestemming verkregen (circa 800 m2). De overige gronden hebben een agrarische bestemming.

Extra grond
Het totale kavel (woonhuis met alle omliggende boomgaarden) is 35.915 m2 groot. Indien gewenst is het ook mogelijk om de gehele kavel aan te kopen. Ook is het eventueel mogelijk om het object met minder grond aan te kopen. Over de vraagprijs en condities in geval van de aankoop met meer of minder grond kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bijzonderheden
• Bouwjaar ca. 1952
• Vrijstaande stenen garage
• Levensloop bestendig: slaapkamer en badkamer op de begane grond
• Totaal 5 slaapkamers
• Tweede badkamer op de verdieping
• Volledig voorzien van dubbel glas
• Zeer ruime bijkeuken
• De woning is niet aangesloten op het aardgas
• Verwarming middels olie gestookte ketel uit 1975
• Warm water middels een elektrische boiler en Quooker

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 495,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 3,056
Helpful?
/
Thank you!
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1950
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
162 m²
Other space inside the building
47 m²
Exterior space attached to the building
2 m²
External storage space
24 m²
Plot size
3,355 m²
Volume in cubic meters
726 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of residential layers (stories)
2 residential layers (stories), a/an loft and a basement
Facilities
Outdoor awning and glass fiber cable

Energy

Provisional energy label
F What does this mean?
Insulation
Floor insulation and double glazing
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
Electrical boiler
CH boiler
Oil-fired from 1975, in ownership

Cadastral data

GENDT E 1182
Cadastral map
Area
3.355 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, unobstructed surrounding view, freestanding location, outside the built-up area and rural
Garden
Surrounded by garden
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Heating and electricity
Insulation
No insulation

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Heating and electricity
Insulation
No insulation
Involved real estate agents
Mr. Lenderink
Galgendaal 2
7.8
I would recommend this agent.
Alles ging goed, correct en plezierig. We zijn dan ook heel tevreden met deze vakkundige begeleiding.
Expertise
8
Knowledge of the local market
8
Price / quality
7
Service and guidance
8

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.