Faber Makelaardij Leeuwarden

Faber heeft voor elke wens een woning!

About us

Frisse blik
Welke unieke strategie ook gekozen wordt bij de aan- of verkoop van jouw woning, Faber zorgt voor een verfrissende blik. Ons team makelaardij van topstylistes, binnendienst, professionele woningfotografen, makelaars en online marketeers zullen samen met jou voor een frisse strategie met veel impact kiezen. Daarbij kan Faber alles regelen, maar als jij de bezichtigingen of de onderhandelingen zelf wilt doen, is dat voor ons geen enkel probleem. Hierdoor sluiten wij helemaal aan bij jouw eigen wensen!

Alles-in-één
Een nieuwe woonomgeving zorgt vaak ook voor een veranderende financiële situatie. Uiteraard wil jij prettig gaan leven in jouw nieuwe woning, maar dan wel tegen de beste voorwaarden. Dit is de reden dat Faber sinds jaar en dag de specialist is op het vlak van makelaardij, hypotheken en verzekeren. Onze eigen financiële planner geeft jou het beste advies om maximaal grip te krijgen op jouw financiële toekomst.

Bereikbaar
Wij zetten jouw nieuwe woonwensen volledig centraal. Dit houdt in dat wij scherp moeten acteren en adequaat met elkaar gaan communiceren. Vandaar dat onze makelaars altijd bereikbaar zijn via de (mobiele) telefoon, e-mail, videobellen of whatsapp. Daarnaast is ons kantoor is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.30 (op vrijdag tot 17.00), waar je uiteraard altijd kunt binnenlopen voor vragen. Onze persoonlijke en adequate aanpak, zorgt ervoor dat jouw woonwensen goed en snel gerealiseerd gaan worden.

Expertise
‘De beste willen zijn’ dat typeert de medewerkers van Faber Makelaardij. Hierbij wordt de lat nogal hoog gelegd, zelfs na ruim 50 jaar ervaring. Centraal hierbij staan de expertise van de Friese woningmarkt en de optimale communicatie met onze klanten. Blijvend leren, vernieuwend denken en niet te snel tevreden zijn. Dat zijn voor ons hele normale zaken. Hier profiteer jij van, omdat jij te maken krijgt met echte vakmensen.

Resultaat
Iedereen heeft andere resultaatverwachtingen van een makelaar. Vaak liggen deze op het vlak van het maximale financiële voordeel, het gemak en/of een snelle transactie. Nadat wij deze verwachtingen helder in kaart hebben gebracht, gaan wij graag uitdagingen aan. Zo kan een knallende social media-actie worden ingezet of worden meerdere open huizen gepland. Op basis van ons ervaring en expertise van de Friese woningmarkt, kun jij van ons een duidelijk onderbouwde mening verwachten. Al is deze tegendraads. Het gaat erom dat wij jou van dienst zijn bij het behalen van jouw persoonlijke resultaat.

Een waardebepaling, gratis en vrijblijvend!
Ben je van plan om je woning te verkopen? Dan wil je vast weten wat je huis waard is en wat wij als makelaar voor je kunnen doen Maak daarom gerust een afspraak voor een gratis waardebepaling. We komen graag bij je langs en kunnen je ook vertellen wat je huis waard is. Nieuwsgierig naar de waarde? Neem dan vrijblijvend contact op.

Gratis, vrijblijvend en eenvoudig geven wij jou inzicht in de waarde van jouw huis in de huidige woningmarkt. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en groot netwerk geven wij jou een duidelijk beeld wat jouw woning op dit moment waard is.

Benieuwd wat wij voor jou gaan betekenen bij de aan- of verkoop van jouw woning?

Neem dan contact op met onze makelaars. Bel 058-215 15 55 of mail leeuwarden@faber.frl

What we do

Taxatie NWWI
Twee gecertificeerde taxateurs
Verkoop
Woningen en bedrijfspanden
Aankoop
Woningen en bedrijfspanden
Taxatie bedrijfspanden (TMI)
Taxatie conform laatste richtlijnen
NVM real estate agent

Faber Makelaardij Leeuwarden

Stationsweg 16,
8911 AH Leeuwarden
Today opened until 17:00, available by phone until 17:00
All contact details
Watch our company video

Reviews

We hebben een fijn contact gehad met het team van Faber Makelaardij. Ze denken mee in het zo goed mogelijk in de markt zetten van de woning.

August 5, Seller Hector Treubstraat 11
8.9

Sale

In the past 2 years, 80 clients wrote a review about this agent:

 • 9
  Knowledge of the local market
 • 9
  Expertise
 • 9
  Service and support
 • 8.7
  Price/quality
All reviews (243)
8.5

Buy

In the past 2 years, 11 clients wrote a review about this agent:

 • 8.5
  Reachability and communication
 • 8.6
  Expertise
 • 8.6
  Negotiation and results
 • 8.5
  Price/quality
All reviews (20)

Our current properties

21
properties for sale
0
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

112
properties sold
8
properties purchased
Sold properties

Employees

More about our employees (3)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting address

Stationsweg 16
8911 AH Leeuwarden

Mailing address

Postbus 691
8901 BL Leeuwarden

Contact details

Website
Call: 058-2151555 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:00
Saturday Sat Closed
Sunday Sun Closed

Calling hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:00
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable

Faber Makelaardij Leeuwarden