De Pauwel

Amsterdam
From € 695,000 to € 1,295,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 3 (none available)

Project De Pauwel

Welkom bij Project De Pauwel.

De Pauwel is een nieuwe kleinschalige ontwikkeling op Eiland Oostenburg, gelegen in deelplan ‘Stadswerf’ en zal zich gaan kenmerken door haar gezellige straten met een diversiteit aan winkeltjes en boetiekjes, kantoren en horecagelegenheden. Door deze verscheidenheid aan functies zal er een complete en levendige nieuwe stadswijk ontstaan in het centrum van Amsterdam waar alles binnen handbereik is.

Te midden van deze levendigheid zijn er ook binnentuinen gecreëerd om even afstand te nemen van het drukke leven en te genieten van groen.

Tussen deze levendige commerciële plint, dat is dus de begane grond, en de oase van groen bevindt zich De Pauwel. Een klein gebouw bestaande uit 3 exclusieve woningen. Uniek op Oostenburg is dat deze woningen aan de voorkant uitzicht hebben op het levendige straatje en achter uitzicht hebben op de rustige binnentuin. In het ontwerp zijn de woningen ontwikkelt als doorzonwoningen wat betekent dat de woningen zoveel van de voorzijde als van de achterzijde lichtinval hebben.

Van de in totaal 3 woningen zijn er identieke 2 appartementen van 78m² op verdiepingen 1 en 2. Deze worden aangeboden tegen een koopsom van € 695.000,-v.o.n.. Deze 2 appartementen zijn voorzien van 2 royale slaapkamers, een complete en moderne badkamer en ruime woonkamer met open keukeninrichting.

De Pauwel wordt bekroond met een tweelaags penthouse op verdiepingen 3 en 4. Dit penthouse heeft een oppervlakte van 149m² en heeft een koopsom van €1.295.000,-v.o.n.. Het penthouse is voorzien van 2 buitenruimtes. En als dat niet genoeg zou zijn, dan kun je als koper van het penthouse ervoor kiezen om het dak ook nog in te richten als riant terras.

De Pauwel is ook het enige koopblok op heel Oostenburg waar er een parkeergarage direct onder het gebouw wordt gerealiseerd. Je kunt hier een plek huren voor €175,00 per maand in de semi automatische parkeergarage.

Alle 3 de woningen worden compleet opgeleverd met een keuken en sanitair met tegelwerk. De oplevering zal naar verwachting in het laatste kwartaal van dit jaar al plaatsvinden.

Bijzonderheden:
- snelle oplevering, prognose december 2020
- gelegen op eigen grond
- parkeren onder het complex
- met lift
- gasloos en alle vertrekken zijn voorzien van vloerverwarming
- warmte-/koudeopslag

Photos

360° photos and video

Planning

Expected delivery December 2020

Residential property types

In this project 3 houses are going to be build

There are no houses available yet Soon all the details with regard to the houses will be made available Save this project and we'll send you an e-mail when we know more.

Selling agents

Eefje Voogd Makelaardij

Available by phone until 23:45
Call 020-3050560

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Available by phone until 17:30
Call 020-3052662
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings