Zwarte Molen fase 2

Nistelrode Construction started
From € 242,500 to € 385,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 35 (8 available)
  • Living area 107 to 140 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 116 to 368 m²

Project Zwarte Molen fase 2

START BOUW MEDIO SEPTEMBER 2020

De Zwarte Molen is een mooie grote uitbreidingswijk aan de zuidoostzijde van de kern van het dorp Nistelrode. Het totale bestemmingsplan bestaat uit twee fasen. De eerste fase is afgerond en de voorbereidingen van de tweede fase zijn inmiddels volop gestart. In dit deel van de tweede fase worden 35 koopwoningen gerealiseerd. De 35 koopwoningen zijn onderverdeeld in twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kap-woningen en hoek- en rijwoningen.

Surroundings

Nistelrode is een charmant Brabants dorp dat sinds 1994 samen met Heeswijk-Dinther en Heesch de gemeente Bernheze vormt. De totale gemeente telt op het moment zo’n 30.800 inwoners, waarvan er 6.300 in Nistelrode wonen.

Er zijn voldoende goede winkels en zowel op het gebied van de gezondheidszorg als het onderwijs zijn er diverse mogelijkheden. Ook op sportief gebied zijn er prima voorzieningen met Sporthal De Overbeek en Sportpark De Schellen, waar leden van RKSV Prinses Irene zowel voetbal als korfbal beoefenen. Breng ook eens een bezoekje
aan Cultureel Centrum Nesterlé, waar allerlei leuke activiteiten plaatsvinden.

De omgeving van Nistelrode is schitterend. Het ligt in de directe omgeving van Natuurgebied De Maashorst met een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Hier kunt u fantastische wandelingen en lange fietstochten maken door uitgestrekte bossen, indrukwekkende stuifduinen en weidevelden met vennen en kronkelbeekjes. Nistelrode is prima bereikbaar. Het dorp ligt direct aan de snelweg A50 met uitstekende verbindingen met Oss, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt in Oss op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf Nistelrode.

360° photos and video

Planning

Project phase: construction started
Start sale January 2020
Start construction September 2020

Residential property types

Of the 35 houses in this project 8 are available

Selling agents

Bernheze Makelaars

Available tomorrow from 8:30
Call 0413-243818

Ton van Lanen & Partner

Available tomorrow from 9:00
Call 0413-250258

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings