Veldhoek 3791 RK Achterveld (UT)

  • Onder optie

Omschrijving

Kavels te Achterveld

BOUW JOUW EIGEN DROOMHUIS OP EEN KAVEL

Zelf een huis (laten) bouwen, helemaal volgens jouw eigen inzichten. Op maat gemaakt, aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen. De mogelijkheid om zelf een architect en aannemer te kiezen. Klinkt ideaal, maar wat als je maar weinig tijd hebt? En geen ervaring met zelfbouw?

Het kopen van een bouwkavel is anders dan het kopen van een standaard nieuwbouwhuis. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de woning. Het biedt veel vrijheid, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee en kost tijd en energie.

Daarom hebben wij twee bedrijven geselecteerd die deze verantwoordelijkheden uit handen kunnen nemen én je droomhuis voor je kunnen bouwen: Goldewijk uit Almere en Groothuis Wonen uit Almelo.

Speciaal voor de bouwkavels op Veld 1, 2 & 3 hebben zij een aantal voorbeeldontwerpen gemaakt die passen binnen de kavelpaspoorten en het beeldkwaliteitsplan. Om je te laten zien wat er zoal mogelijk is op de kavels en, ook belangrijk, wat dat ongeveer kost. Van levensloopbestendige woning tot grote gezinswoning. Neem contact op met de makelaars voor meer informatie. Zie de afbeeldingen van voorbeelden die mogelijk zijn op deze kavels.

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een architect te kiezen en alles in eigen regie te houden.

Elke kavel heeft een kavelpaspoort. Indien u het kavelpaspoort graag zou willen inzien, kan dat bij één van de verkopende makelaars. Hierin staat beschreven aan welke voorwaarden het ontwerp van de woning moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de maximale goothoogte, de afmetingen van het bebouwbare oppervlak en de afstanden tot de erfgrenzen.

Kavel 33: € 345.000,- vrij op naam hoekkavel gelegen op het noordwesten met uitzicht op het plantsoen, een kaveloppervlakte van 488 m² en een bouwvlak van 146 m²

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 345.000 v.o.n.
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
488 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Buurt

Buitengebied Achterveld, Achterveld (UT)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.