• Verkocht

Jacob Groenplantsoen 13 1035 MA Amsterdam

Uitgelichte kenmerken

  • 124 m² wonen
  • 292 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 650.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 mei 2020
Verkoopdatum
5 juni 2020
Looptijd
4 weken

Omschrijving

HELAAS U KUNT NIET MEER BEZICHTIGEN. HARTELIJK DANK VOOR UW INTERESSE. WILT U OOK UW WONING GOED VERKOPEN LAAT HET ME WETEN IK; HILDE DOUWES VAN DOUWES MAKELAARDIJ STA ENTHOUSIAST EN DESKUNDIG VOOR U KLAAR (ZIE MIJN RECENSIES OP FUNDA BIJ DE DOOR DOUWES MAKELAARDIJ VERKOCHTE WONINGEN).
 
*** ENGLISH BELOW THE DUTCH TEXT ***
 
Groot en gewilde 6-kamer-eengezinswoning (ca. 124m² NEN2580) op eigen grond en top locatie in Amsterdam Noord van bouwjaar 1998. Ervaart u het licht in deze ruime doorzon woonkamer met open keuken en aangelegde tuin op het noordwesten. Met 5 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen, uw werkkamer en/of uw hobby's. Er is een gezellige en vooral praktische buurt-app, die zorgt voor onbezorgd woonplezier voor u en uw gezin. De centrale ligging geeft u de kans om binnen de ring A10( met de auto bereikbaar in ca. 4 min.) van Amsterdam te (blijven) wonen. In ca. 8 min. lopen bent u bij de Albert Heijn in winkelcentrum Molenwijk. Fietsend bent u binnen ca. 15 min. bij Metrostation Noord van de Noord-/Zuidlijn en binnen ca. 26 min. bij Amsterdam Centraal. Uw woning? Klik dan op de button "PLAN EEN BEZICHTIGING" U bent van harte welkom!

OMGEVING:
Op een groot perceel van ca. 292m² staat deze lichte, geschakelde-twee-onder-een-kap-woning inclusief de via de woning te bereiken stenen garage. De straat zelf is doodlopend en komt uit bij een sloot met links een speeltuin. Het Jacob Groenplantsoen is een woonerf in de buurt Twiske West en hoort ook bij de wijk Oostzanerwerf in Amsterdam Noord. Deze afwisselende woonwijk heeft zowel hoog als laagbouw. Parkeren doet u gratis voor de deur op de openbare parkeerplaats, in uw garage of op uw eigen oprit.
 
Winkels in de omgeving: Winkelcentrum de Molenwijk: Albert Heijn, Primera, Etos, Zeeman en diverse speciaalzaken. Op de voormalig NDSM werf zit een HEMA. Ook de supermarkten: Plus, Lidl en Deen zijn niet ver weg.
Het Zonneplein met monumentaal theater: Het Zonnehuis en verschillende winkels, liggen op loopafstand in het "Lageland" van Tuindorp Oostzaan.
 
Haalt u lekker eten bij de Chinees Far East op de Pomonastraat waar u gastvrij wordt onthaald door de vriendelijke eigenaresse die zichzelf Beppie laat noemen of gaat u zodra de Corona maatregelen het weer toelaten eten bij een van de vele trendy restaurants op de voormalige NDSM werf bijvoorbeeld: Loetje aan 't IJ, Pllek, Cannibale Royale du Nord, De IJ-kantine en Noorderlicht.
 
Tevens zijn er scholen, kinderdagverblijven, 2 kinderboerderijen (Natuurspeeltuin Het Diereneiland en 't Dierendok) en sportmogelijkheden waaronder tennis en voetbal in de omgeving.
Op warme zomerdagen zwemt u hier in Zijkanaal I vanaf de zwemsteigers of beleeft u waterpret met de allerkleinsten in Pierenbad Noord aan het Plejadenplein, dat zich op loopafstand bevindt. Pak de fiets of uw eigen boot en geniet van het vlakbij gelegen groene Twiske; een recreatie- en natuurgebied met water, speelplaatsen, wandel- en fietsroutes.
 
Amsterdam-Noord maakt grote sprongen op alle gebieden; wat het steeds populairder maakt als woonlocatie. Als de Corona maatregelen straks versoepeld of voorbij zijn is er hopelijk weer veel te beleven: Schommelt u dan bovenop de Adam toren, Zwemt u dan in het Noorderparkbad, bezoek u dan het: filmmuseum EYE, de Tolhuistuin, met een (Paradiso)concertzaal, normaal is er veel cultuur aanbod op zowel de voormalige NDSM werf, als ook het Stork terrein aan de oost-oever met ateliers en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden. Zeg het voort: "kom genieten in Noord!"
 
BEREIKBAARHEID:
Opstapplaatsen voor het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabije omgeving te vinden. Zo neemt u bus 36, op 5 min. lopen richting Metrostation Noord. Hier pakt u de metro bijvoorbeeld naar Amsterdam Centraal of naar de Albert Cuypmarkt in De Pijp. Ook buslijn 245 richting Schiphol Zuid is op loopafstand. Met de auto is de ring A10 in circa 4 minuten bereikbaar, de NDSM pont treft u op circa 9 fietsminuten; welke u in circa 15 minuten naar Amsterdam Centraal Station brengt.

INDELING:
Begane grond:
Entree; hal; separaat toilet met fontein; meterkast; toegang tot de garage met elektrische roldeur en deur naar de achtertuin (dus te gebruiken als achterom); trapopgang; doorzon woonkamer met trapkast en open keuken met inbouwapparatuur, eetgedeelte en zithoek met links in de erker een deur naar de mooi aangelegde diepe tuin met zonneterras op het noordwesten, gras, beplanting en eigen steiger (klein stukje gedoogd boven de sloot (in eigendom bij het Hoogheemraadschap).
 
Eerste verdieping:
Vanuit de hal loopt u de trap op en via de overloop naar de 2 slaapkamers aan de achtertuin zijde en de 3e slaapkamer aan de voorzijde; de nette badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douchecabine met handdouche, toilet en wastafel met spiegel.
 
Tweede verdieping / Zolder:
Overloop / voorzolder met de mechanische ventilatie unit, de gasgestookte Remeha HR ketel uit 2015 en de wasmachineaansluiting. Aan een kant is er lage inbouwkasten ter hoogte van het kniebeschot; de 4e en 5e slaapkamer hebben een dakraam in hun schuine plafond. In de slaapkamer aan de voorzijde zit nog een berging/ speelhoek.

BIJZONDERHEDEN:
• Goede locatie ten op zichten van voorzieningen, uitvalswegen en Amsterdam centrum
• Bouwjaar 1998
• Met eigen steiger aan vaarwater richting het Twiske
• Eigen grond! Geen erfpacht.
• Energielabel: wordt rond eind mei 2020 verwacht
• Verwarming en warm water d.m.v. Remeha CV-ketel uit 2015
• Woonoppervlakte ca. 124m² NEN2580 conform
• Inpandige garage (van ca. 20m² NEN2580 conform met op afstand bedienbaar rolluik + loopdeur
naar de achtertuin en een deur naar de hal van de woning
• Gratis op eigen oprit, in de inpandige garage en op de openbare parkeerplaats voor de deur
• Notariskeuze koper, wel binnen de ring A10 van Amsterdam en conform Amsterdams Ringmodel*¹
• Oplevering in overleg; bij voorkeur zo spoedig mogelijk

*¹ Graag willen wij u erop attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte in Amsterdam opdat uiterlijk 1 week na de mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de professionele verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de professionele verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
In de koopakte zal een ouderdomsclausule (ca. 22 jaar oud) + niet zelf bewoond clausule (de verkoper is een kerkgenootschap en heeft de woning gebruikt als dienstwoning) in de akten ten behoeve van de verkoper worden opgenomen.

Deze informatie is door Douwes Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn NEN2580 conform ingemeten door derden. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VastgoedPro-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

*** ENGLISH BELOW  ***

The chic 6-room semi-detached house with indoor garage and sunny garden on the waterway towards the Twiske you are waiting for is now available! Quickly click on the button "PLAN A VISIT" or first enjoy the video (click on the play symbol), the (360 degree) photos, the virtual tour, the maps and / or read the description, features and additional information .

Large and popular 6-room family house (approx. 124m² NEN2580) on own ground and in a prime location in Amsterdam North, built in 1998. Experience the light in this spacious living room with open kitchen and landscaped garden on the northwest. With 5 bedrooms there is enough space for everyone, your office and / or your hobbies. There is a cozy and above all practical neighborhood app, which ensures carefree living pleasure for you and your family. The central location gives you the opportunity to (continue to) live within the A10 ring road (accessible by car in about 4 minutes) from Amsterdam. The Albert Heijn shopping center in Molenwijk is an 8-minute walk away. By bike you are within approx. 15 min. At Metro Station North of the North / South line and within approx. 26 min. At Amsterdam Central. Your home? Click on the button "PLAN A VISIT" You are most welcome!

ENVIRONMENT:
On a large plot of approximately 292m² is this light, semi-detached, semi-detached house, including the stone garage that can be reached through the house. The street itself is a dead end and ends at a ditch with a playground on the left. The Jacob Groenplantsoen is a residential area near Twiske West and also belongs to the Oostzanerwerf district in Amsterdam Noord. This varied residential area has both high and low-rise buildings. You can park for free in front of the door in the public parking lot, in your garage or on your own driveway.

Shops in the area: Molenwijk shopping center: Albert Heijn, Primera, Etos, Zeeman and various specialty shops. There is a HEMA at the former NDSM shipyard. The supermarkets: Plus, Lidl and Deen are not far away.
The Zonneplein with monumental theater: The Zonnehuis and various shops are within walking distance in the "Lageland" of Tuindorp Oostzaan.

There are also schools, nurseries, 2 children's farms (Natuurspeeltuin Het Diereneiland and 't Dierendok) and sports facilities including tennis and football in the area.
On warm summer days you can swim here in Zijkanaal I from the bathing jetties or experience water fun with the little ones in Pierenbad Noord at Plejadenplein, which is within walking distance. Grab the bike or your own boat and enjoy the nearby green Twiske; a recreation and nature area with water, playgrounds, walking and cycling routes.

ACCESSIBILITY:
Boarding places for public transport and roads can be found in the vicinity. Take bus 36, a 5-minute walk in the direction of metro station Noord. Here you can take the metro, for example to Amsterdam Central or to the Albert Cuypmarkt in De Pijp. Bus line 245 towards Schiphol South is also within walking distance. The A10 ring road can be reached by car in approximately 4 minutes, the NDSM ferry can be reached in approximately 9 minutes by bike; which takes you to Amsterdam Central Station in about 15 minutes.

CLASSIFICATION:
Ground floor:
Entrance; hall; separate toilet with fountain; fuse box; access to the garage with electric roller door and door to the backyard (so to use as back); staircase; doorzon living room with stairs cupboard and open kitchen with appliances, dining area and sitting area with a left in the bay window a door to the beautifully landscaped deep garden with sun terrace on the northwest, grass, plants and private jetty (small piece tolerated above the ditch (owned by the Hoogheemraadschap)

First floor:
From the hall you walk up the stairs and via the landing to the 2 bedrooms on the backyard side and the 3rd bedroom at the front, the neat bathroom has a bath, separate shower cabin with hand shower, toilet and sink with mirror

Second floor / Attic:
Overflow / attic with the mechanical ventilation unit, the gas-fired Remeha HR boiler from 2015 and the washing machine connection. On one side there are low built-in wardrobes at the level of the knee panel; the 4th and 5th bedrooms have a skylight in their sloping ceiling. In the bedroom at the front is a storage / play corner.

DETAILS:
• Good location with regard to amenities, roads and Amsterdam center
• Year of construction 1998
• With own jetty on the water towards the Twiske
• Own land! No leasehold.
• Energy label: expected around the end of May 2020
• Heating and hot water by means of Remeha boiler from 2015
• Living area approx. 124m² NEN2580 in accordance
• Indoor garage (of approx. 20m² NEN2580 in accordance with remote-controlled roller shutter + wicket door
to the backyard and a door to the hall of the house
• Free on your own driveway, in the indoor garage and in the public parking space in front of the door
• Notary choice buyer , but within the A10 ring of Amsterdam and in accordance with the Amsterdam Ring Model * ¹
• Delivery in consultation, preferably as soon as possible

* ¹ We would like to point out that within 2 working days after reaching the oral agreement regarding the purchase price and the conditions, the buyer must appoint a notary in the vicinity of the sold item in Amsterdam so that no later than 1 week after the oral agreement. the deed of sale can be signed. If the buyer has not appointed a notary within this period, the seller has the right to designate it. An oral agreement between the professional seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no purchase. A legally valid purchase agreement will only exist if the professional seller and the private buyer have signed the purchase agreement.
In the deed of purchase, an old age clause (approx. 22 years old) + non-inhabited clause (the seller is a denomination and has used the house as a service house) will be included in the deeds on behalf of the seller.

This information has been compiled with due care by Douwes Makelaardij. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are NEN2580 in accordance with measurements by third parties. The buyer has his own obligation to investigate all matters that are important to him or her. The estate agent is an advisor to the seller regarding this property. We advise you to hire an expert (VastgoedPro) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to have it investigated independently. If you do not engage an expert representative, you consider yourself to be expert enough by law to be able to oversee all matters of interest.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 650.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 5.242
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
124 m²
Overige inpandige ruimte
20 m²
Perceel
292 m²
Inhoud
484 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering, dakraam, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Remeha Calenta 28c - HR (gas gestookt uit 2015, eigendom)

Kadastrale gegevens

AMSTERDAM AN 2396
Kadastrale kaart
Oppervlakte
292 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin en zonneterras
Achtertuin
153 m² (18,33 meter diep en 8,33 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage en inpandig
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektrische deur, elektra en stromend water
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren
Betrokken makelaars

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Douwes Makelaardij

Bel 06-54391040
Een funda gebruiker
Jacob Groenplantsoen 13
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Hilde is een enthousiaste makelaar die sfeer en persoonlijkheid in ons (leegstaande) huis wist te brengen. De online presentaties van haar huizen springen er echt uit in de Amsterdamse huizenmarkt. Alles wat Hilde doet is compleet, zorgvuldig en tot in de puntjes verzorgd. Dat leverde ons een snelle verkoop voor een uitstekende prijs op. Een Amsterdamse aanrader!
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van Douwes Makelaardij
Super blij en dankbaar voor deze mooie waardering! Deze goed ingedeelde geschakelde twee-ondereen-kap-woning met garage en tuin aan het water in Amsterdam, was een feest om te mogen verkopen. De interesse was enorm, dus ik houd me zeker aanbevolen voor toekomstige Jacob Groenplantsoen woning verkopers. De kroon op mijn werk als makelaar blijft natuurlijk de tevredenheid van mijn verkoper / aankoper. Het voelt absoluut goed en motiverend dat het deze keer weer gelukt is! Bedankt voor uw bemiddelingsopdracht verkoop en uw vertrouwen. Met vriendelijke gezondheid groet, Hilde Douwes Douwes Makelaardij info@douwesmakelaardij.nl www.douwesmakelaardij.nl

NVM aankoopmakelaar

Geldhof Makelaardij O.G.

Bel 020-6765935

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Oostzanerwerf

Heel Amsterdam

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Oostzanerwerf

Heel Amsterdam

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.