Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 juli 2019
Verkoopdatum
22 juni 2020
Looptijd
11½ maand

Omschrijving

NIEUWBOUWPROJECT |Thuis in 3314 Dordrecht

Bouw is gestart! Prognose oplevering Q4 2020

Nu te koop 51 energieneutrale eengezinswoningen Nieuwbouwproject Thuis in 3314 in Dordrecht. Hier woont u beschut in uw nieuwe eengezinswoning met voor- en achtertuin (EIGEN GROND) en eigen parkeerplaats, in een groen en kindvriendelijk tuindorp aan de rand van het centrum van de historische stad Dordrecht. Het project ligt aan de westkant van Dordrecht, aan de rand van het centrum, tussen de H.W. Mesdagstraat en de Zuidendijk en heeft de volgende hoofdtypes:

~4 woningen Voelt Goed (A), GBO ca. 101-119m2, koopsom vanaf € 265.000 v.o.n. (uitverkocht)
~18 woningen Voelt Vertrouwd (B), GBO ca. 115m2, koopsom vanaf € 297.500 v.o.n. (uitverkocht)
~25 woningen Voelt Vertrouwd (C), GBO ca. 133-151m2, koopsom vanaf € 339.500 v.o.n. (nog enkele te koop)
~4 woningen Voelt Groots (D/E), GBO ca. 158-181m2, koopsom vanaf € 399.000 v.o.n. ( nog één E te koop)

De woningen variëren in breedte, diepte en woonoppervlakte waardoor er een afwisselend beeld ontstaat. Aan de achterkant van de woningen is het mogelijk een uitbouw te plaatsen, of een dakkapel op zolder, waarmee je je woning nog ruimer maakt. Op het afgesloten binnenterrein heeft u uw eigen parkeerplaats achter de woning. Dit ruim opgezette binnenterrein is speciaal ingericht met diverse (natuurlijke) speelelementen, ideaal voor de kinderen van het totale plan om heerlijk met elkaar te spelen. Tegenover het project aan het Marisplein en aan het Mauveplein zijn nog eens 2 grote kinderspeelplaatsen aanwezig.

Dordrecht is voor velen buiten de stad nog onontdekt, maar heeft een steeds grotere aantrekkingskracht. En op de ranglijst voor aantrekkelijke woongemeenten, blijft Dordrecht ook maar stijgen. Kom eens kijken, proef de sfeer en laat je verrassen door wat de stad te bieden heeft. Enthousiast geworden? Bel ons direct voor de verkoopbrochure en maak met ons een afspraak voor een uitgebreid verkoopgesprek.

Type Voelt Vertrouwd (B/C)
~(B1) 18 eengezinswoningen met voor- en achtertuin en eigen parkeerplaats in het afgesloten binnengebied, GBO ca. 115m2 op kavels van 116-160m2 eigen grond, koopsom € 297.500-€ 305.000 v.o.n.
~(C1) 13 eengezinswoningen met voor- en achtertuin en eigen parkeerplaats in het afgesloten binnengebied, GBO ca. 133-134m2 op kavels van 130-154m2 eigen grond, koopsom € 339.500 v.o.n.
~(C2) 4 eengezinswoningen met voor- en achtertuin en eigen parkeerplaats in het afgesloten binnengebied, GBO ca. 138-143m2 op kavels van 132-155m2 eigen grond, koopsom € 359.500 v.o.n.
~(C3) 4 eengezinswoningen met voor- en achtertuin en eigen parkeerplaats in het afgesloten binnengebied, GBO ca. 131m2 op kavels van 154m2 eigen grond, koopsom € 334.000 v.o.n.
~(C4) 4 eengezinswoningen met voor- en achtertuin en eigen parkeerplaats in het afgesloten binnengebied, GBO ca. 151m2 op kavels van 152-154m2 eigen grond, koopsom € 385.000 v.o.n.

Type Voelt Groots (D/E)
~(E1) hoekeengezinswoning met voor-, achter en zijtuin en eigen parkeerplaats in het afgesloten binnengebied, GBO 178m2 op een kavel van 226m2 eigen grond, koopsom € 429.000

Dordrecht
In de historische binnenstad aan de Oude Maas herinneren koopmans- en pakhuizen maar ook hofjes, de Grote Kerk, binnenhavens en vele karakteristieke monumenten aan het roemrijke verleden. Op het Groothoofd in het oude centrum heb je vanaf de terrassen een spectaculair uitzicht op het drierivierenpunt. In de binnenstad is het Scheffersplein dé plek waar je in de zomer heerlijk mensen kunt kijken. Maar zoek je een intiemer stukje Dordrecht, dan ga je lekker zitten op het overkapte terras van de oude vismarkt met uitzicht op de jachthaven. Waar je ook van houdt; er is altijd wel een bijzonder restaurant of gezellig café in de buurt waar je lekker kunt eten en drinken. En dit allemaal op fietsafstand.

In de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat, zitten aan de noordkant veel leuke creatieve winkeltjes. Aan de kant van de Grote Kerk heb je juist veel koffie- en lunchtentjes en kledingboetieks. Elke zondag is het koopzondag en op vrijdag en zaterdag kun je naar de markt op de Sarisgang en het Statenplein.

In Dordrecht is echt van alles te doen. Je kunt er naar de film (2 bioscopen), naar het theater (Kunstmin) en naar muziekconcerten (Bibelot). Daarnaast is het aantal festivals en evenementen ongekend, Dordrecht is niet voor niets al meerdere keren uitgeroepen tot ‘evenementenstad van Nederland’.

De ligging van de bouwlocatie
Om de hoek ligt wijkcentrum Koroliet met een sporthal, twee basisscholen, een thuiszorgorganisatie, een peuterspeelzaal en een speel-o-theek. Tegen de wijk aan ligt voor de ontspanning het Weizigtpark en net buiten de stad vindt u onder andere recreatiegebied De Hollandse Biesbosch, recreatiestrand Merwelanden met de grote waterplas en het losloopgebied van De Elzen. Bijna om de hoek (Sportlaan) liggen de voetbalvelden, een vechtsportschool en fitnesscentrum.

Voor de boodschappen hoef je niet ver van huis. Aan de andere zijde van de Laan der Verenigde Naties ligt het Admiraalsplein met drie supermarkten, twee bakkers, een visboer, een drogist en een slijterij. Ook op de Brouwersdijk zitten verschillende winkels.

Goede bereikbaarheid
De ligging van Thuis in 3314 is perfect ten opzichte van het (historisch) centrum, het NS-station en de verschillende uitvalswegen. Het stadscentrum ligt op ca. 10 fietsminuten van het project. Voor wat betreft het OV: buslijn 4 stopt voor het project en NS-station ligt op ca. 7 fietsminuten. En Dordrecht weer uit? Op ca. 10 autominuten ligt knooppunt Ridderkerk richting Rotterdam en op ca. 21 autominuten het knooppunt Princeville bij Breda.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 339.500 vrij op naam
Vraagprijs per m²
info
€ 2.553
Aangeboden sinds
3 juli 2019
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
133 m² wonen / 154 m² perceel
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
399 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Atta Makelaars

Bel 010-4335710

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Breitnerstraat en omgeving

Heel Dordrecht

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Breitnerstraat en omgeving

Heel Dordrecht

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.