• Verkocht

Santhorsthof (Bouwnr. 9) 2681 ME Monster

€ 460.000 v.o.n.
Onderdeel van project Santhorsthof (kavels), Monster

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 maart 2017
Verkoopdatum
12 oktober 2018
Looptijd
18½ maand

Omschrijving

Unieke woonplek vlak aan zee
Santhorsthof is een nieuwe, luxe woonbuurt in de Monsterse duinen met 23 royale vrije kavels, variërend in grootte van 510 tot 975 m2. Een unieke woonplek, op loopafstand van de Noordzeekust, dicht bij het sfeervolle centrum van Monster met alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen én op grofweg een kwartier fietsen van Kijkduin en de Haagse natuurgebieden Madestein en Ockenburgh.

Vrijstaande villa's in Santhorsthof
Een aantal villa's is inmiddels gerealiseerd in Santhorsthof. De architectuur loopt uiteen van een landelijk ogende, romantische duinvilla met rieten kap tot een moderne vormgegeven herenhuis. Op de vrije kavels kunt u, geleid door de stedenbouwkundige spelregels, een villa volgens uw eigen wensen (laten) ontwerpen en bouwen. Door de hoogteverschillen kunnen specifieke accenten aan de woning worden aangebracht, zoals een verdiepte carport of een verhoogd terras dat grenst aan de duintop. Een aantal kavels ligt aan het water. Hier is ruimte om een aanlegplaats voor uw sloep te creëren.

Een huis naar uw hart
In Santhorsthof kunt u écht een huis naar uw hart laten bouwen. Mooi verscholen in het duinlandschap of als u dat wilt zelfs deels ín een duinpan. De stedenbouwkundige kaders zijn duidelijk en zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is.

Inspiratie
Gaat u gerust eens kijken. De villa's die al zijn gebouwd of in aanbouw zijn, zullen u ongetwijfeld inspireren. Gaat u met uw kinderen op locatie kijken, dan kunnen zij lekker spelen in de Speelduin, de speeltuin tussen Santhorsthof en Schelpenduin. Een speeltuin met vooral houten speeltoestellen én natuurlijk, zoals bij deze strandlocatie past, veel speelzand.

Afwijkende formaten van kavels zijn mogelijk, de verkoopprijs wordt dan naar verhouding aangepast.
Bij de kavelnummers 11 en 14 is een insteekhaven inbegrepen.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 460.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
719 m²
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Rijnpoort Makelaars

Bel 0174-294652

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.