• Verkocht

Margrietengaarde XXL-woning (Bouwnr. 1) 5122 CK Rijen Rijen

Uitgelichte kenmerken

  • 172 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 377.000 v.o.n.
Onderdeel van project Margrietengaarde, Rijen

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 maart 2021
Verkoopdatum
21 april 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Op één van de meest beeldbepalende locaties in Rijen, bij ‘de Margrieten’, komen zeven bijzondere combinaties van wonen en werken. Een heerlijke plek om te wonen en een prachtig, herkenbaar visitekaartje voor je bedrijf.

RIJEN
Margrietengaarde is gelegen in Rijen: een plek met opvallend veel voorzieningen voor een dorp van deze omvang. Als je de Mary Zeldenrustlaan - waar ‘De Margrietengaarde’ op uitkomt - afloopt, vind je het treinstation. Deze spoorzone wordt de komende jaren voor tientallen miljoenen opgeknapt. Een klein stukje verder - aan de Hoofdstraat en de Stationsstraat tref je alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen: de Jumbo, Albert Heijn, Lidl, Aldi, Kruidvat, Hema, Gall & Gall, Bruna, bakkers, slager, apotheek en kapper. Ontspannen kan onder andere in Cultureel Centrum ‘De Boodschap’, of in het sportcentrum den Butter waar je ook het moderne lokale zwembad vindt.

NABIJ ALLE VOORZIENINGEN (O.A. WINKELS, ONDERWIJS ÉN TREINSTATION)
Je vindt in Rijen sowieso volop voorzieningen op alle gebieden, waaronder onderwijs, sport, kinderopvang, welzijn en gezondheid. In de Hoofdstraat, in winkelcentrum De Laverije, maar ook verspreid over de rest van Rijen vind je winkels, restaurants en cafés in alle soorten en maten. Aan de rand van Rijen tref je ‘Boer Peeters’ waar verse groente en vers fruit gekocht kan worden. En in het uitzonderlijke geval dat je het in Rijen niet vindt? Dan ben je vanaf het station van Rijen in acht minuten in het centrum van Breda of in dertien minuten op het centraal station van Tilburg. Ook met de auto ben je overal zo, dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen (A27 en A58). Extra rust vind je zeer nabij in het prachtige natuurgebied van ruim 1.000 hectare.

TUSSEN TILBURG EN BREDA IN
Door haar gunstige ligging tussen Breda en Tilburg heeft Rijen ondernemers veel te bieden. Klandizie uit de gemeente zelf, maar ook klanten uit de Reeshof of elders in Tilburg weten Rijen vaak en snel te vinden. Vanuit Breda rijd je in een kwartiertje naar de Margrietengaarde. En mochten de klanten en opdrachtgevers van verder komen: binnen vijf minuten zit je op de A58 met prima verbindingen over het hele land. Kortom, een ligging met alle voordelen van een dorp maar met alle stedelijke voorzieningen, klanten en leveranciers nabij!

DE WONINGEN
De eerste fase van Margrietengaarde bestaat uit zeven bedrijfswoningen. Woningen die dankzij de stijlvolle, moderne architectuur beschikken over veel lichtinval en ruimte, waarbij je als koper zelf kunt beslissen hoe groot ze worden. Er zijn varianten met twee bouwlagen, met tweeënhalve bouwlaag en met drie volledige bouwlagen. Doordat de woningen een beukmaat van 7,1 meter hebben, zijn veel indelingsvarianten mogelijk. In het bestemmingsplan van de gemeente is opgenomen dat op de begane grond 70% van de oppervlakte gebruikt wordt voor bedrijfsmatige activiteiten. Daarnaast is het goed te weten dat op kavel 1 een drielaagse (XXL) woning gerealiseerd moet worden, bij de andere kavels heb je een vrije keuze uit type L, XL of XXL. Iedere woning beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast heeft het plan vele bezoekersparkeerplaatsen.

ENERGIEZUINIG, MODERN EN COMFORTABEL
Door de optimale isolatie en de luchtwarmtepomp zijn de woningen met bedrijfsruimte helemaal van deze tijd: energiezuinig, gasloos en mede door de vloerverwarming erg comfortabel. Op het dak worden meerdere zonnepanelen aangebracht, die optioneel nog verder uit te breiden zijn.

HET ONTWERP
Het fraaie ontwerp is van de hand van Michael Gielen en Maurice van Hooijdonk. Het betreft daarmee een samenwerking van de bureaus Archivisual uit Gilze en C5 Architecten uit Breda. Een samenwerking die zich al op meerdere plaatsen bewezen heeft. En ook hier weten ze de stedenbouw en architectuur van de locatie perfect in te passen in de omgeving. Het sluit daarmee prachtig aan op het kunstwerk ‘de Margrieten’ en de woningen en bedrijven aan beide kanten van de locatie. Zo zie je in het ontwerp het industriële karakter van de omliggende bebouwing terug. De keuze voor een fraaie gemêleerde baksteen en de verschillende opties tot uitbreidingen van de woonlagen laten echter ook zien dat het woonhuizen betreffen met fraaie voor- en achtertuin. Waarbij je als koper zelf kunt kiezen welke variant je wenst. Alle woningen hebben standaard een erker waarin een industrieel lamellen rooster als zonwering is opgenomen. Het verder robuuste karakter van de detailleringen en de smalle spleetramen maken het blok krachtig in de architectonische uitstraling. De vele opties die er qua indelingen zijn, zullen er aan bijdragen dat de zeven bedrijfswoningen zowel van binnen als van buiten een individueel karakter gaan krijgen. Dit alles om de woon-werkcombinatie ideaal aan te laten sluiten op jouw wensen.

Je kunt daarbij (m.u.v. bij bouwnummer 1) zelf kiezen welke woninggrootte cq welk woningtype je wenst:

DE L-WONING
• Hoek- of middenwoning
• 2 woonlagen
• Perceel van circa 146 tot circa 227 m2
• Binnenmaats oppervlakte: circa 116 m2 gbo
• Buitenmaats oppervlakte: circa 134m2 BVO
• Inhoud: circa 475 m3
• Indelingen in overleg te wijzigen
• Met externe berging in de tuin
• Mogelijk bij kavels 2 t/m 7

DE XL-WONING
• Hoek- of middenwoning
• 2,5 woonlaag
• Perceel van circa 146 tot circa 227 m2
• Binnenmaats oppervlakte: circa 143 m2 gbo
• Buitenmaats oppervlakte: circa 166m2 BVO
• Inhoud: circa 560 m3
• Indelingen in overleg te wijzigen
• Met externe berging in de tuin
• Mogelijk bij kavels 2 t/m 7

DE XXL-WONING
• Hoek- of middenwoning
• 3 woonlagen
• Perceel van circa 146 tot circa 227 m2
• Binnenmaats oppervlakte: circa 172 m2 gbo
• Buitenmaats oppervlakte: circa 198m2 BVO
• Inhoud: circa 675 m3
• Indelingen in overleg te wijzigen
• Met externe berging in de tuin
• Mogelijk bij alle kavels

HELEMAAL NAAR JOUW WENS
We hebben met dit plan maar één doel: jou zo comfortabel mogelijk laten wonen en werken. Via de makelaar kun je een uitgebreide technische omschrijving ontvangen waarin de afwerking van de bedrijfswoningen gedetailleerd omschreven staat. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Wil je het anders dan dat het in de technische omschrijving staat, dan denken we erg graag met je mee. De verschillende varianten die zijn uitgewerkt geven een eerste aanzet. Wil je geen kantoor beneden, maar een salon aan huis, een werkplaats of juist liever extra opslagruimte? Wil je slaapkamers samenvoegen of juist iets anders qua indeling? Geen berging, maar een garage of compacte bedrijfshal in de tuin? Geef het door! Standaard hebben de woningen een berging in de tuin. Optioneel is het ook mogelijk een (fraai vormgegeven) kleine bedrijfshal te plaatsen. Buiten het feit dat het heerlijk is om extra ruimte te hebben voldoe je hiermee ook sneller aan 70% bedrijfsruimte op de begane grond.

We zullen er alles aan doen om het precies passend te maken aan jouw wensen. Ook bij de financiering bieden we je met alle plezier een helpende hand. Voor de woningen in het project is een projectfinanciering met gunstige voorwaarden overeengekomen. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Interesse? Meer informatie is te verkrijgen bij KIN Makelaars Rijen!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 377.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 2.192
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
172 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
675 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 2 aparte toiletten
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin en voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

KIN Makelaars Gilze & Rijen

Bel 0161-244 844

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.