De Voortuinen Penthouses

Amsterdam Verkoop gestart
€ 3.385.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (1 beschikbaar)
  • Wonen 324 m²
  • Aantal kamers 5

Project De Voortuinen Penthouses

De spectaculaire penthouses van 179 m2 tot 324 m2 zijn ruim van opzet en bieden alle privacy die u zich kunt wensen. Door de opvallende ramen, van vloer tot plafond, profiteert uw appartement van een fenomenale lichtinval. Om nog maar te zwijgen van het schitterende uitzicht over de stad of het park. Hierdoor wordt binnen buiten en buiten binnen. Zo kunt u nog meer genieten van deze heerlijke locatie. Op de ruime terrassen groeien speciaal geselecteerde bomen en zelfs een zwembad of dakterras behoort tot de mogelijkheden. De penthouses van De Voortuinen bieden ultiem woongenot.

De penthouses zijn gelegen op de nieuw te bouwen 12e en 13e verdieping en worden opgeleverd inclusief luxe afwerking bestaande uit: Siematic keuken, premium badkamer, premium vloeren en wanden, verlichting en een smart home systeem! Uiteraard heeft u overal zelf nog keuze in en indien gewenst kan er tevens casco op worden geleverd.

Het streven is in het derde kwartaal 2019 te starten met de bouw en onder voorbehoud reeds eind 2020/begin 2021 op te leveren.

Voor ieder penthouse zijn 2 parkeerplaatsen gereserveerd in de ondergrondse parkeergarage.

Zeldzaam in Amsterdam: De Voortuinen staat op eigen grond. Je hoeft dus géén erfpacht te betalen. En dat is een groot pluspunt, zowel voor je maandlasten als voor de toekomstige waarde van jouw appartement.

Maak een afspraak met ons in de verkoopruimte, de woonkamer van De Voortuinen: op de zesde verdieping kun je genieten van het schitterende uitzicht over Amsterdam en informeren we je graag over wonen in één van de penthouses van de Voortuinen.

Foto's

Omgeving

Buitengewoon wonen, in de allermooiste penthouses met grote terrassen en gelegen op eigen grond. Dit is ultiem woongenot aan de rand van één van de oudste stadsparken van Amsterdam, het Westerpark!
De Voortuinen, een woongebouw bestaande uit veertien verdiepingen, is een klasse apart. Het wonen aan het water, de terrassen en de grote open raampartijen zijn opvallend; zo kun je nog meer genieten van deze heerlijke locatie en het panoramisch uitzicht over het Westerpark en Amsterdam.

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Voortuinen Penthouses

€ 3.385.000 v.o.n.