Centrumeiland IJburg CPO-GO

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 277.000 tot € 500.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (18 beschikbaar)
  • Wonen 60 tot 138 m²
  • Aantal kamers 1

Project Centrumeiland IJburg CPO-GO

Zelf bepalen hoe jij wilt wonen? Unieke kans! De zelfbouwgroep CPgo heeft nog enkele woningen beschikbaar voor kavel 11-09. Deze kavel ligt op een prachtige plek op Centrumeiland. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, omringd door water. Een nieuwe wijk waar veel variatie in architectuur zal ontstaan. Een wijk in ontwikkeling!

Kom naar onze infodag op zaterdag 23 maart van 12.00 tot 15.00 uur bij Lolaland op Centrumeiland Ijburg.

Het woongebouw is georiënteerd op het zuiden. Volop zon! Daarnaast is het gebouw gelegen tegenover een groen parkje. Een heerlijke plek om te wonen.

Het woongebouw biedt veel mogelijkheden. Zo zal er een mix van woningtypologieën ontstaan: appartement, loft, splitlevel, maisonnette of penthouse. Variërend in grootte en hiermee geschikt voor starters, singles, senioren en gezinnen.

Grondgebonden Maisonettes
De grondgebonden maisonnettes variëren van 75 m2 tot 103 m2. Deze woningen kun je naar eigen wens indelen en zijn ruim genoeg voor drie slaapkamers. De plafondhoogtes zijn spectaculair: op de begane grond ca. 4,3m en ca. 4,7m op de eerste verdieping, ter plaatse van de woonkamer/keuken. Bouwnummer 2 t/m 10 heeft elk een individuele daktuin. De daktuin is voorzien van sedum (groene vetplantjes), en kan naar eigen wens worden aangevuld met kruiden en grassen. Koopsom vanaf € 322.000,-- tot € 399.000,-- v.o.n. (inclusief 1 jaar erfpacht)

Maisonettes
Ben je nog meer ruimte nodig? Kies dan voor de maisonnettes die gelegen zijn op de derde en vierde verdieping. Deze zijn 114m2. Deze maisonnettes kun je, indien gewenst, ook uitvoeren met een riante vide (zodat er een loft ontstaat). Koopsom € 437.000,-- v.o.n. (inclusief 1 jaar erfpacht)

Appartementen
Toch liever gelijkvloers wonen? De appartementen variëren van 60m2 tot 123m2. Koopsom vanaf € 277.000,-- tot € 481.000,-- (inclusief 1 jaar erfpacht).

Wonen en werken aan huis
Wonen en werken aan huis? Ook dat kan in het woongebouw van CPgo.

Eigen indelingskeuze
De keus is aan jou, maar welke woning je ook kiest: Bij onze zelfbouwgroep bepaal je zelf (individueel) de gewenste indeling en uiteraard de afwerking. De getekende indeling is een suggestie.

Gemeenschappelijk dakterras
Op het dak is ruimte gereserveerd voor een gemeenschappelijk dakterras, om elkaar te ontmoeten. Samen in het collectief wordt de invulling en afwerking bepaald. Dit geldt voor alle collectieve ruimtes en de materialisatie, zoals bijvoorbeeld de kleurstelling en de nog te kiezen gevelsteen.

Duurzaam wonen
Het wordt een super duurzaam gebouw met een EPC van 0,1 (bijna energieneutraal). Daarnaast heeft CPgo gekozen voor een groen (sedum) dak. Ook wordt een maximum aan zonnepanelen toegepast en wordt er gebruik gemaakt van het collectieve warmte systeem (WKO) in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk comfortabel!

Parkeren
Op de begane grond bevindt zich de (halfverdiepte) parkeergarage en de gemeenschappelijke fietsenberging, die ook ruimte biedt aan scooters en bakfietsen.

Begeleiding
Voor de begeleiding van het gehele proces heeft CPgo professionals ingeschakeld. Olaf Gipser architects en Heutink bouw zorgen samen voor de begeleiding. Zowel de individuele leden als de bouwgroep worden ondersteund. De architect en bouwer hebben een adviserende rol. Jij hoeft je dan ook alleen maar bezig te houden met de keuzes voor de individuele woning en de gezamenlijke keuzes voor het collectief.

Als toekomstige bewoner heb je hierbij wel de lusten van het zelf bepalen van de individuele wensen en het mee bepalen in het collectief, maar niet de lasten van het complexe bouw- en ontwerpproces.

INFODAG
Meer informatie? Kom dan vooral naar onze infodag op zaterdag 23 maart van 12.00 tot 15.00 uur. Een aantal toekomstige bewoners zal hier ook aanwezig zijn en deze bewoners beantwoorden graag je vragen!  Ook de aannemer/kopersbegeleider en makelaar zijn hierbij aanwezig. 

Locatie:
Lolaland (op het Centrumeiland Ijburg)
Het informatiecentrum
Pampuslaan 501
IJburg, Amsterdam

Heb jij belangstelling voor een nieuwe woning, op deze locatie? ……… Neem snel contact op met ons kantoor : 020 3053370 of rechtstreeks met de makelaar: Marlies Post 06 55323553.

Foto's

Omgeving

IJburg: modern, open, dicht bij de stad, snelle toegang tot de ringweg A10 (afrit S114) en de A1 (afrit Muiden), goed geregeld openbaar vervoer (binnen 15 tot 20 minuten in het centrum met tram 26, of op Bijlmer-station met bus 66), kleuterscholen, basisscholen en buitenschoolse opvang, middelbare school, sportverenigingen en watersportverenigingen, parken, een volledig uitgerust winkelcentrum, leuke kledingwinkels, gezellige restaurants, de haven en een strand. Echt alles "om de hoek" op IJburg.

Centrumeiland wordt een stedelijke woonomgeving en heeft een aantrekkelijk woonklimaat. Het wordt een compacte wijk met bouwblokken die in grootte variëren en ten opzichte van elkaar verspringend zijn. Dit creëert meer ruimte voor pleinen en groene ruimten. Een voorbeeld hiervan is de bomencarré, deze vormt straks het hart van Centrumeiland. Door het vroegtijdig aanleggen ervan zal het er straks van begin af aan sfeervol zijn. Duurzaamheid en rainproof zijn ook belangrijke thema’s.
Er komen straks scholen en andere voorzieningen. Centrumeiland is de verbinding met Strandeiland, met het grote stadsstrand.

Bereikbaarheid en parkeren:
De locatie en bereikbaarheid zijn buitengewoon goed. De A1 is snel bereikbaar via de top van IJburg en via de andere kant snel naar de A10. Trams en bussen zijn op loopafstand met een directe verbinding, bijvoorbeeld naar Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Zuid-Oost. Het Centraal Station of de Arena Boulevard is dan in ongeveer 15 - 20 minuten te bereiken.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Centrumeiland IJburg CPO-GO

Van € 277.000 tot € 500.500 v.o.n.