Aan het IJ - The Grid

Amsterdam Bouw gestart
Van € 820.000 tot € 1.120.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 68 (2 beschikbaar)
 • Wonen 126 tot 182 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3

Project Aan het IJ - The Grid

OPLEVERING VANAF APRIL 2021, NOG ENKELE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!

Bezichtigen is mogelijk! Neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Het appartementencomplex van KCAP in project Aan het IJ, The Grid, telt 68 luxueuze koopwoningen met een eigen balkon of terras. Het gebouw kenmerkt zich door een getrapte gevel en heeft dus veel terrassen. Deze bieden veel privacy en de gemeenschappelijke binnentuin is een geweldige ontmoetingsplek.

Het appartementencomplex is met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Perfect op elkaar afgestemde materialen — Jura natuursteen, geanodiseerd aluminium, glas — subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk.
De speciale bekroning, de topverdieping, is van aluminium met een messing tint. De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint. Elk appartement heeft een fijn balkon omringd door glas, waardoor de beleving met buiten nog sterker wordt.

Appartementen
De appartementen hebben een slimme plattegrond met een lichte woonkamer en open keuken, een of meer slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. Omdat de getrapte rastergevel naar boven toe systematisch terugtreedt, zijn alle appartementen net even anders. Op de begane grond tot en met de vijfde verdieping heb je keuze uit 2-, 3- en 4-kamerappartementen van circa 72 tot 137 m2 woonoppervlakte.

Penthouses
De topappartementen zijn tweelaags. Die liggen op de 6e en 7e verdieping. Extra ruime loftappartementen met veel comfort en mooie, open vides. In de grootste vide verbindt de spiltrap beide woonlagen. De spiltrap is van staal met houten treden. De woonoppervlaktes varieren van circa 139 tot 180 m2.
Siematic keuken
Een appartement Aan het IJ is luxe afgewerkt. Zo ook de keuken. Er zijn verschillende varianten keukens: rechte keukens, hoekvarianten en keukens met een kookeiland. Welke stelpost je voor de keuken hebt, hangt af van de grootte en de indeling van het appartement. En natuurlijk: hoe groter het huis, hoe groter de keuken. Bij de prijs is een stelpost voor de keuken inbegrepen en op basis hiervan is een complete, luxe Siematic keuken ontworpen. Deze kun je in de door jou gewenste kleur kiezen, maar ook uitbreiden.
Luxe sanitair en tegelwerk
Het toilet en de badkamer zijn mooi afgewerkt: wit sanitair met een vrijhangend toilet, een brede wastafel met twee kranen, een douche met draingoot en glazen douchescherm. De appartementen beschikken over grote wand- en vloertegels.

De lobby
De lobby heeft een grotere verdiepingshoogte en vormt het hart van het gebouw. Direct aan de straat gelegen, met veel glas en zicht op de binnentuin, is dit een fijne en dynamische plek. Hier tref je je buren, kan je zitten werken op je laptop, of je verjaardag vieren.

De parkeergarage
We hebben gekozen voor een flexibele parkeeroplossing. Voor de grootste appartementen is een parkeerplek gereserveerd, maar je bent niet verplicht om deze te kopen. Wil je ‘m niet, dan bieden we de parkeerplaats aan kopers van de overige appartementen aan. Daarnaast zijn er sowieso negen parkeerplaatsen vrij te koop.

De bergingen
Ieder appartement heeft een berging, waarbij de grotere appartementen automatisch een grotere berging hebben. Deze bergingen bevinden zich op hetzelfde niveau als de parkeergarage. Vier penthouses hebben een extra hobbyruimte in de kelder. Handig wanneer je meer ruimte nodig hebt voor je motor, racefiets, een naaiatelier of je werkbank.

De fietsenstalling
Tussen de twee entrees in bevindt zich de inpandige, gezamenlijke fietsenstalling. Je fiets staat dus gewoon veilig binnen, blijft mooi en hoeft niet in de berging te staan. Die kun je dus vol benutten voor andere spullen. De fietsenstalling staat in directe verbinding met buiten. Zo pak en parkeer je je fiets lekker snel en hoef je je niet in allerlei bochten te wringen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop augustus 2018
Start bouw september 2018

Woningtypen

Van de 68 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • 6e en 7e verdieping

  Penthouse € 1.120.000 v.o.n.
  • wonen 182 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bundlaan 266 182 m² wonen 2 kamers € 1.120.000 v.o.n.
  Bundlaan 196 Verkocht 180 m² wonen 2 kamers € 1.250.000 v.o.n.
 • Begane grond

  Portiekflat € 820.000 v.o.n.
  • wonen 126 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bundlaan 202 126 m² wonen 3 kamers € 820.000 v.o.n.
  Bundlaan 134 Verkocht 107 m² wonen 3 kamers € 635.000 v.o.n.
  Bundlaan 138 Verkocht 83 m² wonen 2 kamers € 519.000 v.o.n.
  Bundlaan 200 Verkocht 110 m² wonen 2 kamers € 705.000 v.o.n.
  Bundlaan 204 Verkocht 111 m² wonen 3 kamers € 700.000 v.o.n.
  Bundlaan 206 Verkocht 95 m² wonen 3 kamers € 630.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Aan het IJ - The Grid

Van € 820.000 tot € 1.120.000 v.o.n.