Aan het IJ | The Bow

Amsterdam Verkoop gestart
€ 1.500.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (1 beschikbaar)
  • Wonen 205 m²
  • Aantal kamers 5

Project Aan het IJ | The Bow

De verkoop van The Bow is gestart! Op de website aanhetij.com, via de appartementenzoeker tref je alle informatie over het huidige aanbod.

Grenzend aan zowel het buurtplein als het doeplein verrijst The Bow. Een volumineus gebouw, met verfijnde ronde vormen en gracieuze inkepingen die zorgen voor een Parijse sfeer en allure.

Hoogwaardige architectuur
De architect van The Bow, Orange Architects, heeft zich laten inspireren door dichtbebouwde steden, waar grootstedelijke woonblokken juist de sfeer bepalen. In het centrum van Parijs zie je bijvoorbeeld veel gebouwen met bijzondere hoeken in de straten, die naadloos in elkaar over lijken te gaan. Je loopt er als het ware heel geleidelijk de hoek om. Deze grandeur heeft het ontwerp van The Bow ook, dat past bij de ligging aan de Docklandsweg en de twee pleinen.

De hekwerken, balkons en aluminium kozijnen geven The Bow een Zuid-Europese uitstraling. Dit wordt versterkt door de materialen die de architect heeft gekozen, namelijk metselwerk dat voorzien is van een reliëf. Op de lagere verdiepingen is dit iets donkerder grijsbruin van kleur en het verloopt via cappuccino-achtige kleuren steeds lichter naar boven toe. De bovenste etages zijn als een glanzende witte kroon die haast lijkt op te lossen in de lucht.

Veelzijdig en divers
The Bow is veelzijdigheid en divers. Er komen 2-, 3-, 4- en 5-kamerappartementen van ongeveer 45 tot 145 m2 en drie penthouses van ongeveer 200 m². Bewoners kunnen kiezen voor uitzicht over het buurtplein, doeplein, de Docklandsweg of juist op het groen van één van de tuinen. Naar boven toe trapt het gebouw steeds verder terug, waardoor royale balkons en terrassen ontstaan.
De lobby is direct verbonden met de tuinen en afgewerkt in dezelfde hoogwaardige materialen als de rest van het gebouw, zodat je de stad achter je laat als je binnenkomt.

Eigen parkeerplaats
Onder The Bow komt een parkeergarage. De in- en uitrit van de garage ligt aan de Spadinalaan. Voor de koopappartementen van The Bow worden 32 parkeerplaatsen gerealiseerd, gereserveerd voor specifieke bouwnummers. Zo is er één parkeerplaats gereserveerd voor appartementen met een koopsom tussen € 495.000,- en € 800.000,- en twee parkeerplaatsen voor de penthouses en royale topappartementen met een koopsom boven de € 800.000,- De overige appartementen wordt zonder parkeerplaats verkocht. Het kopen van een parkeerplaats is niet verplicht. Als je wilt kun je het appartement dus ook exclusief een parkeerplaats kopen. Ook goed om te weten: bij de koopsom van het appartement is de afkoopsom van 50 jaar erfpacht inbegrepen.

Persoonlijke tuinen
De tuinen van The Bow grenzen aan het openbare groen, maar liggen wel hoger dan het straatniveau. De inkepingen zorgen voor een tuin op het noorden en een op het zuiden. De tuinen krijgen beide een andere beplanting, zodat bewoners kunnen kiezen welke sfeer het beste bij ze past. De tuinen krijgen allebei een karakteristieke boom. Op het zuiden een kleurige loofboom, zoals een magnolia, die bij de eerste zonnestralen van het jaar in volle bloei staat. In de tuin op het noorden komt een bijzondere naaldboom, zoals een lariks.

Inschrijven kan via de appartementenzoeker op de website aanhetij.com tot woensdag 9 december a.s. 10.00 uur.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2020

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing