Cruquius 2.3 Berkhout

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 350.000 tot € 1.990.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 46 (46 beschikbaar)
  • Wonen 49 tot 256 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5

Project Cruquius 2.3 Berkhout

NU IN VERKOOP! De inschrijving is inmiddels gesloten. Je kunt je inschrijven voor de reservelijst een of meerdere appartementen via de woningzoeker op de project website cruquius.nl of neem contact op met de makelaar! 

EEN KRACHTIG STATEMENT AAN DE KADE
Cruquius 2.3 Berkhout bestaat uit 5 gebouwen, waarvan er twee (gebouw B & D) in verkoop gaan. KCAP Architects & Planners maakte het prachtige ontwerp van Cruquius 2.3. De mooie gevelsteen en verdiepingshoge ramen zorgen voor een robuuste uitstraling. Met verschillende materialen en detaillering wordt er verschil aangebracht tussen de gebouwen.

De variatie in woningtypes is groot. We laten de verschillende types verderop in deze brochure aan je zien. Een aantal zaken hebben de woningen met elkaar gemeen. De afwerking om mee te beginnen. Elk appartement is luxe afgewerkt, met een keuken van Leicht en een toilet en badkamer met hoogwaardige kwaliteit sanitair en tegelwerk. Bovendien hebben alle appartementen een fraaie buitenruimte, van balkon, loggia tot (dak)terras.

Onder de gebouwen komt een parkeergarage waarin voor alle kopers een privé-parkeerplaats is gereserveerd. Je rijdt de garage in via de Hijskraanstraat. Vanuit de garage kun je binnendoor met de lift naar jouw woonverdieping. Verschillende appartementen hebben een extra berging in de garage, de andere appartementen kunnen in de gemeenschappelijke fietsenstalling hun fiets kwijt.

RUIMTELIJK ONTWORPEN
Gebouw B
Bijzonder is de manier waarop het gebouw een stuk uitkraagt vanaf de 3e verdieping. De iets andere kleur gevel en de open structuur met grote ramen benadrukken het accent. Niet alleen mooi om te zien trouwens. Deze vormgeving zorgt er ook voor dat je de omgeving op zijn meest ruimtelijke manier beleeft. In gebouw B komen 28 appartementen die in grootte uiteenlopen van circa 48 tot 143 m². Als je bedenkt dat er maar liefst 15 verschillende woningtypes zijn, mogen we rustig stellen dat je wat te kiezen hebt. Met plezier laten we je de plattegronden en specificaties van de woningen zien.

Gebouw D
Dit gebouw combineert gave vormgeving en ruimtelijk wonen tot een uiterst aantrekkelijk geheel. De stoere verbreding vanaf de 2e etage valt onmiddellijk op en geeft zo nog meer accent aan de robuuste verdiepingshoge (hoek-)ramen. Achter deze majestueuze gevels tref je 18 ruime tot superruime appartementen in oppervlaktes van ca. 78 m2 tot 255 m2. De zeven verschillende woningtypes leveren voldoende keuzemogelijkheden voor de veeleisende koper. We bieden je graag een nadere blik op de plattegronden en de specificaties van de woningen.

DE APPARTEMENTEN
- Complete keuken van Leicht voorzien van inbouwapparatuur met o.a. een Quooker
- Complete badkamer(s)
- Alle appartementen hebben een fijne buitenruimte
- Een inpandige berging en/of een externe berging
- Parkeerplaats voor de auto in de afgesloten garage onder de binnentuin. De koopsom van de parkeerplaats is separaat van de koopsom van de woning
- Koopsommen vanaf € 350.000,- v.o.n. (exclusief parkeerplaats), inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht

HET GEBIED
Cruquius is een schiereiland met een heel eigen identiteit. Het ligt op een ideale plek in het oostelijk Havengebied. Binnen de ring van Amsterdam, aan de stadskant van het IJ. Het is uitstekend te bereiken: het centrum is op fietsafstand, openbaar vervoer vind je om de hoek en met de auto ben je zo op de snelweg.

Cruquius ligt vlakbij de trendy Indische buurt met de gezellige drukte van de Javastraat en de Dappermarkt. Maar ook het groen van het Flevopark is op jog-afstand. Met de fiets ben je zo in de natuur van Waterland en dankzij een toekomstige fietsbrug zit je straks ook zo op de rustige dijk richting Flevopark.

Als bewoner van Cruquius ben je van alle gemakken voorzien. Op diverse plekken op het schiereiland komen voorzieningen. Kinderen kunnen op verschillende plekken spelen, bijvoorbeeld op de natuurspeelplaats in het groene hart van Cruquius. De basisschool met bijbehorende kinderopvang zal vanaf augustus operationeel zijn. Ook zijn er voorzieningen voor de dagelijkse medische zorg en faciliteiten om aan je conditie te werken.

Het terrein heeft in het verleden vele verschillende gebruikers gekend. Een ijzerhandel, een fabrikant voor kranen en sjofels en verschillende opslagbedrijven hebben er hun plek gevonden. Een van de laatste eigenaren, en naamgever van dit project, was Berkhout. Berkhout was een bedrijf dat heeft gehandeld in verpakkingsmaterialen.

INSCHRIJVEN
Je kunt je inschrijven als reservekandidaat voor deze prachtige appartementen via de woningzoeker op de project website cruquius.nl of neem contact op met de makelaar! 

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2021

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 46 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing