Valley

Amsterdam
Van € 1.310 tot 4.015 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 198 (189 beschikbaar)
  • Wonen 55 tot 172 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5

Project Valley

Valley - Luxury Living Beyond Expectations

Welkom in Valley
Valley beneemt je de adem. Het gebouw, ontworpen door architect Winy Maas van MVRDV, heeft strakke buitenlijnen, maar in contrast daarmee, een organisch vormgegeven hart van natuursteen. Alle appartementen in de drie verschillende woontorens hebben een eigen en unieke vorm. Dit is een plek om thuis te komen en van het uitzicht te genieten, ieder moment van de dag.

Welkom in de buurt
Valley is gemaakt voor het leven zelf. Behalve wonen en werken kunt u er uitgaan, sporten en genieten. Zo vindt u er special shops, een museum, restaurants en bars. Naast al deze faciliteiten binnenshuis heeft de buurt zelf ook veel te bieden. Het Beatrixpark, winkelcentrum Gelderlandplein en de gezellige Beethovenstraat zijn om de hoek. Het Museumplein, Stadshart Amstelveen en het Amsterdamse bos liggen op een steenworp afstand. Dat maakt de Zuidas een perfecte buurt om te wonen.

Een groen hart
Kijkt u vanuit de torens naar beneden, in de richting van het hart van het gebouw, dan heeft u uitzicht op een groene vallei. Met imposante trap- en waterpartijen kronkelt deze als een natuurlijke oase tussen de drie woontorens door. Dit uitbundige landschap van bomen, struiken en grassen is aangelegd door de beroemde tuinarchitect Piet Oudolf.

De wereld dichtbij
Valley ligt zowel op de Amsterdam Zuidas als op de gezellige Beethovenstraat. Maar ook dicht bij de rest van de wereld. Met tram of metro bent u zo in het historische centrum van Amsterdam. Een paar honderd meter verderop is de oprit naar snelweg A10 en het NS Station Zuid ligt a minute walk away. Naast alle andere (inter)nationale verbindingen vertrekken daar dagelijks zo’n 200 treinen richting Luchthaven Schiphol, zeven minuten verderop.

Locatie
Amsterdam Zuidas is het tweede centrum van de stad. Prestigieus, internationaal, goed bereikbaar en heerlijk Amsterdams. Hier verrijst Valley. Een monument van een gebouw dat het prestige van Zuidas naar een nog hoger niveau tilt. Valley staat voor perfectie. In luxe, uitstraling, comfort, voorzieningen en service.

Appartementen

The extra mile
Buiten én binnen. Het grote geheel en ieder klein detail. Valley staat voor perfectie – in alles. In meer luxe, meer uitstraling, meer veiligheid, meer comfort, meer voorzieningen en meer service. Valley gaat altijd voor the extra mile. En deze ambitie voelt u als u binnenkomt.

Wonen in Valley
Vanaf de achtste verdieping is Valley voor bewoners. Daar waar de organische vormgeving het gebouw zijn uitzonderlijke identiteit geeft. Ieder appartement is net een beetje anders en lijkt daardoor voor u op maat gemaakt. Als bewoner kunt u vallen voor een verrassend grote raampartij, een erker die boven de vallei uitsteekt of een knus leeshoekje. En u valt zeker voor het fantastische uitzicht – waar u ook kijkt. Deze plek voelt als thuiskomen.

Perfectie
Valley staat voor luxe en perfectie. Dit ligt al besloten in het ontwerp, want de appartementen hebben allemaal hoge plafonds (ca. 2.90m) en een eigen loggia of balkon. De kwaliteit is ook voelbaar door de klimaatregulering via de vloer (verwarming en koeling). Van deurklink tot lichtknop is de afwerking smaakvol. Keuken en de badkamer(s) zijn niet alleen mooi, maar uiteraard ook van de hoogste kwaliteit.

Service
Valley is qua inrichting en kwaliteit een high-end building. Dat betekent dat onze bewoners altijd op nummer één staan. Niet alleen achter de voordeur, maar ook daarbuiten. De receptie in het atrium is de ‘poort’ naar het gebouw. Hier ontvangen wij uw bezoek in stijl, waken we over uw veiligheid en beheren we de bewoners-app. Onze mensen van deze service-desk staan 24/7 tot uw beschikking met een breed scala aan alle denkbare additionele persoonlijke services.

Parkeren

Valley heeft een ondergrondse parkeergarage van drie lagen met beschikbare plaatsen voor haar bewoners. Meestal zijn dit zogenaamde zwerfplekken. Daarnaast zijn er vaste parkeerplaatsen beschikbaar. Deze bevinden zich in een afgesloten gedeelte van de parkeergarage op laag -2 welke exclusief voor bewoners zijn. Er kan contact worden opgenomen met de makelaars voor de beschikbaarheid.

200 huurappartementen
Valley telt 200 huurappartementen die in oppervlakte variëren, van ongeveer 55 m² tot ruim 400 m². Ze bevinden zich in de drie torens van het gebouw, vanaf de achtste verdieping en hoger. Dat betekent altijd een mooi uitzicht.

Panorama
De woontorens van Valley reiken tot 100 meter hoogte. Vanuit de hogere verdiepingen heeft u een spectaculair uitzicht op stad en land. Het panorama toont de grootstedelijke Zuidas, het historische hart van Amsterdam en het polderlandschap van de Amstel. Bij helder weer kunt u zelfs Utrecht zien liggen. Ook vanuit de lager gelegen appartementen tussen de torens is het uitzicht rondom indrukwekkend. Daar speelt het zonlicht op de rotsachtige vormgeving van het gebouw en de tuinen van de vallei.

Binnen kijken
Strak en modern of tijdloos klassiek. Wat uw smaak ook is, deze past altijd bij de basis van het ontwerp. Omdat de vorm van ieder appartement verschilt, kunt u kiezen voor de sfeer die u zoekt. Een nis voor uw Chinese vaas, een hoekje om te lezen, een extra venster voor de lichtval. Ook de complete en kwalitatief hoogstaande keuken en de badkamer(s) hebben een stijlvolle neutraliteit en voegen zich gemakkelijk naar uw smaak.

Oplevering
Valley is nog in aanbouw en zal naar verwachting in Q4 2021 worden opgeleverd. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend. Bouwen is een ingewikkeld proces en een vertraging behoort tot de risico’s van het vak. Uiteindelijk wordt de definitieve datum acht weken voor oplevering vastgesteld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 198 huizen in dit project zijn er nog 189 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing