Republica

Amsterdam In voorbereiding
Van € 384.000 tot € 1.172.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 36 (4 beschikbaar)
  • Wonen 58 tot 182 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project Republica

Republica is een toffe plek in Buiksloterham, het gebied in Amsterdam-Noord dat razendsnel transformeert tot een circulaire woonwijk voor wonen, werken en recreatie. In Republica worden, door een vrij samenspel van gebouwen, ruimtes en functies gecreëerd waardoor een heerlijke, ontspannen stadsbuurt ontstaat. Denken, slapen, bellen, verliefd worden, werken, praten en zwijgen en gezellig eten; alles dat je wakker houdt of juist in slaap doet vallen is te vinden in en rond Republica. Op de pleinen, binnen de cafe’s, in de gym en op het dakterras. Republica wordt een mix van creatieve bedrijven, co-working spaces, huur- en koopwoningen, een hip hotel, recreatie en een café met pleintjes en straatjes die is gericht op maximale kruisbestuiving tussen de verschillende onderdelen. In Republica worden 30 koop appartementen aangeboden in twee appartementengebouwen; te weten de Fat Lady en de Skinny Lad.

The Fat Lady
Bestaat uit 22 koopwoningen in een getrapt volume met een monumentale, stoere uitstraling die past bij het industriële verleden van de plek, en tegelijkertijd een hoogwaardige woonkwaliteit introduceert die nog niet in het gebied bestaat.

The Skinny Lad
Een slanke toren met 10 lofts met een grote mate van afbouwkeuzevrijheid. Als bewoner word je deel van de Superlofts community waarbij je interieurinspiratie kunt delen met bewoners van vergelijkbare projecten op andere locaties.

De zes verschillende gebouwen zijn op maaiveld met elkaar verbonden door aantrekkelijke buitenpleinen met verschillende karakters. Groen en wateropslag spelen hierin een belangrijke rol. Parkeren gebeurt onder het maaiveld in de parkeergarage, hier zijn naast ruime (fiets) parkeergelegenheid ook de bergingen en innovatieve technische functies ondergebracht. De parkeerplaatsen zijn los te kopen voor €35.000,- VON.

Republica is gelegen op eigen grond!

Schrijf u in als kandidaat via de website

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Nu
Start bouw februari 2021
Verwachte start verkoop maart 2023

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Republica

Van € 384.000 tot € 1.172.000 v.o.n.