Wonen in Zuidbroek

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 435.000 tot € 649.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (3 beschikbaar)
  • Wonen 164 tot 182 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 340 tot 515 m²
Blikvanger Er zijn nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar!

Project Wonen in Zuidbroek

Wonen in Zuidbroek!

Natuurlijk is zo’n mooie nieuwe wijk van alle gemakken voorzien. De basisschool, de kinderopvang een supermarkt en een wijkcentrum bevinden zich even verderop. Ze zijn geconcentreerd in het Kristal, het bruisend hart van Zuidbroek. Op loopafstand nog wel! Wil je toch nog even de snel de stad in? Geen probleem! Binnen het kwartier ben je in hartje centrum.

Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn en wordt begrensd door de A50, de Deventerstraat, Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, de Oost-Veluweweg en de wijk Zevenhuizen. De nieuwe ‘buur’ van Zevenhuizen is een bijzondere wijk voor wonen en werken. Thema’s zoals energie, water, landschap en groen spelen een belangrijke rol.

Het plan bestaat uit 6 vrijstaande woningen en 8 levenloopbestendige woningen gelegen aan de Nijbroekseweg en Operettestraat.

De 6 vrijstaande woningen woningen liggen verankerd in het ‘Oude lint’ aan de Nijbroekseweg. De herhaling van de dwarskappen en lage goot sluiten aan op de bestaande bebouwing aan het ‘Oude lint’. De onderlinge variatie in de voorgevel en materialisatie van de woningen zorgen voor een speels spel in het straatbeeld. De combinatie van baksteen en houten elementen wekken daarbij een modern dorps gevoel in de straat.

Koopsom vanaf € 609.500,- - € 649.500,- v.o.n.

De 8 levensloopbestendige woningen liggen in het verlengde van het ‘Oude lint’ aan de Nijbroekseweg. De variatie van de kaprichtingen tezamen met de verspringing in de voor- en tussengevels zorgen voor een speels spel aan de gekromde weg. De woningen worden aaneengeregen door een metselwerksculptuur.

Koopsom vanaf € 435.000 – € 479.500 v.o.n.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2020

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 055-5777107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in Zuidbroek

Van € 435.000 tot € 649.500 v.o.n.