De Heemraedt

Barendrecht
€ 895.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 21 (1 beschikbaar)
 • Wonen 230 m²
 • Aantal kamers 4

Project De Heemraedt

De aanvang voor de bouw van dit exclusieve appartementencomplex "De Heemraedt" is inmiddels gestart.

Er zijn slechts nog 2 appartementen met parkeerplaats in afgesloten garage te koop. Een riant penthouse van 230m2 en een luxe appartement van 124m2.

Wij nodigen u graag uit om de vele mogelijkheden en luxe opties vrijblijvend te bespreken. Staat u open voor suggesties? Maatwerk voor indeling en afwerking zijn bespreekbaar. In overleg bieden wij u een interessant voorstel.

Uniek woongenot in het centrum van Oud-Barendrecht.
Op de hoek van de 1e Barendrechtseweg en de Binnenlandse Baan, gelegen aan het marktplein bij het gemeentehuis in Barendrecht wordt dit jaar gestart met de sloop van het huidig gebouw en zal in oktober dit jaar worden gestart met de bouw van ‘De Heemraedt’. Een unieke en historische locatie middenin het centrum van Oud-Barendrecht. Er zijn nog slechts 2 appartementen te koop, waaronder een exclusief Penthouse. Op de plaats waar nu het oude waterschapsgebouw staat zullen 21 stijlvolle en duurzame appartementen verrijzen. Deze appartementen worden voorzien van het ZERO concept. Een concept waarbij de woning volledig energieneutraal functioneert.

Het project heeft de kenmerkende naam ‘De Heemraedt’ gekregen als verwijzing naar het bestuursorgaan van het waterschap. Het nieuwe woongebouw behoudt hiermee, naast het verwerken van enkele oorspronkelijke elementen uit het oude gebouw, haar historische karakter.

In het kleinschalige woongebouw komen in totaal 21 riante 3-, 4- en 5-kamer appartementen met zonnige balkons verdeeld over 4 verdiepingen, waarvan nog slechts 2 te koop. De appartementen zullen worden gerealiseerd op een verdiepte afgesloten stallingsgarage, welke plaats biedt aan 21 parkeerplaatsen en ruime separate bergingen. Daarnaast zal er in het souterrain ruimte worden gecreëerd om (elektrische) fietsen en/of scootmobielen te stallen.

Het gebouw beschikt over een ruime en lichte entree met lift. Aan de achterzijde van het gebouw wordt een groene en rijk uitgevoerde gemeenschappelijke binnentuin gerealiseerd welke exclusief toegankelijk is voor bewoners van ‘De Heemraedt’.

De energie neutrale appartementen worden voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau, inclusief luxe sanitair en een moderne complete keuken. Hiermee kunt u zich verzekeren van levensloopbestendig, kwalitatief hoogstaand woongenot nabij alle voorzieningen die het centrum van Oud-Barendrecht te bieden heeft.

- 21 Riante appartementen aan de Rijnstraat in het centrum van Oud-Barendrecht.
- Direct gelegen naast winkelcentrum de Middenbaan met een diversiteit aan winkels en voorzieningen.
- Hoogwaardig en comfortabel opleveringsniveau, levensloopbestendig met lift en drempelloze deuren.
- Kleinschalig gebouw met afgesloten garage voorzien van bergingen en (elektrische) fietsenstalling.
- Zonnige balkons en terrassen op het zuiden of westen en een exclusieve gemeenschappelijke binnentuin.
- Uitermate duurzame en comfortabele woningen, energieneutraal door toepassing ZERO concept.
- Inclusief complete moderne Bruynzeel keuken en luxe Villeroy & Boch sanitair.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Type E

  Portiekflat € 895.000 v.o.n.
  • wonen 230 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  De Heemraedt, Bouwnummer (Bouwnr. 19) 230 m² wonen 4 kamers € 895.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Ooms Makelaars Barendrecht B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0180-626500
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Heemraedt

€ 895.000 v.o.n.