De Groene Brink Beilen

Beilen Verkoop gestart
Van € 342.150 tot € 362.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 25 (4 beschikbaar)
 • Wonen 142 tot 156 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 296 tot 305 m²

Project De Groene Brink Beilen

Nog enkele beschikbaar

De Groene Brink, een prachtige plek dichtbij allerlei voorzieningen. Op deze mooie groene locatie in het centrum van Beilen, ontwikkelt WVG Ontwikkeling uit Meppel karakteristieke koopwoningen, bestaande uit rijwoningen, een driekapper en tweekappers. Dit in een buurt met een eigen karakter, met aandacht voor architectuur, oog voor detail en GASLOOS.

De Groene Brink wordt een heerlijke buurt om te wonen. Ruim, groen en duurzaam. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Zo wandel of fiets je in een paar minuten naar het sfeervolle centrum van Beilen, maar ook supermarkten, scholen, het station en bijvoorbeeld een medisch centrum zijn dicht bij. Bovendien zit je zo op de A28 richting Assen, Groningen of Zwolle.
De Groene Brink wordt zo ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Waar je kunt genieten van modern wooncomfort en een duurzame leefomgeving. Aan de achterzijde van de woningen worden, om een mooi beeld te krijgen, hekwerken met hedera geplaatst, twee wadi’s zorgen voor de opvang en geleidelijke afvoer van regenwater en verlichting zorgt voor een veilig gevoel. De huizen worden goed geïsoleerd, keramische pannen op het dak en ……. worden niet meer aangesloten op gas, maar voorzien vloerverwarming en een warmtepomp. Gasloos, dus klaar voor de toekomst.

WVG Ontwikkeling realiseert in de Groene Brink 25 koopwoningen, een ideale thuishaven voor een ieder die kwalitatief hoogstaand wonen in het centrum op prijs stelt. Je kunt kiezen uit 6 ruime twee onder één kapwoningen, een blok van 3 woningen onder één dak, een blok van 8 rijwoningen of 2 blokjes van 4 rijwoningen. Een groot aantal huizen grenst met de achtertuin aan een prachtige groene zone.

DE 2/1 KAP WONINGEN KUNNEN OOK AANGEBODEN WORDEN MET OPTIE SLAAP-/BADKAMER BEGANE GROND!
Er zijn diverse varianten mogelijk waarbij de garage vervalt en hier een slaap-/badkamer met eventueel een berging/hal gerealiseerd wordt. Dit alles vanaf een meerprijs vanaf € 23.250,-. Informeer naar de diverse varianten.

De brink
In veel Drentse nederzettingen is de brink een centrale open ruimte, vaak begroeid met gras en eikenbomen. Aanvankelijk was de brink een open ruimte aan de rand van de nederzetting (brink = rand). Vaak waren er meerdere open ruimtes als huisbrinken. Brinken zijn vermoedelijk ontstaan vanaf de 12e eeuw toen de boerderijen een vaste plaats in het dorp kregen. Daardoor kregen ook de open ruimtes een vaste ligging.
De brink was de natuurlijke ontmoetingsruimte en de plaats om evenementen, zoals kermissen en jaarmarkten te houden. De ontmoetingsfunctie werd versterkt door ambachtslieden, zoals een smid en timmerman en door winkeliers die rond de brink woonden. Omdat doorgaande wegen elkaar op de brink kruisten, zijn daar meestal één of meerdere cafés. Deze wegen zorgden in de vorige eeuw ervoor dat buslijnen door de dorpen gingen en de brink een halteplaats werd.
Op de brinken zijn soms grote kuilen of dobben voor bluswater gebruikt. Tevens diende de ruimte als drinkplaats en inscharingsruimte voor het dorpsvee.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2019

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • 2/1 kapwoningen Esweg

  2-onder-1-kapwoning Van € 342.150 tot € 362.000 v.o.n.
  • wonen 142 tot 156 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Esweg (Bouwnr. 5) 149 m² wonen 4 kamers € 357.150 v.o.n.
  Esweg (Bouwnr. 8) 149 m² wonen 4 kamers € 354.150 v.o.n.
  Esweg (Bouwnr. 9) 142 m² wonen 4 kamers € 342.150 v.o.n.
  Esweg (Bouwnr. 7) Onder optie 156 m² wonen 4 kamers € 359.760 v.o.n.
  Esweg (Bouwnr. 4) Verkocht onder voorbehoud 142 m² wonen 4 kamers € 362.000 v.o.n.
  Esweg (Bouwnr. 6) Verkocht onder voorbehoud 142 m² wonen 4 kamers € 347.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Oosting Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0592-310144
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Groene Brink Beilen

Van € 342.150 tot € 362.000 v.o.n.