Nagtegael

Beilen
Van € 398.100 tot € 447.600 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 4 (geen beschikbaar)
 • Wonen 166 tot 192 m²
 • Aantal kamers 4 tot 5
 • Perceel 509 tot 625 m²

Project Nagtegael

In het prachtige hart van Drenthe ligt de veelzijdige plaats Beilen. Even buiten Beilen wordt gebouwd aan de nieuwbouwwijk Nagtegael. Hier heeft Lamberink Nieuwbouwmakelaars collegiaal met Hup & Fidom Garantiemakelaars kavels met vrijstaande woningen in de verkoop.

Brummelhuis heeft ter inspiratie 4 woningen voor u geselecteerd die allen op de 4 kavels gebouwd kunnen worden. De woningen voldoen aan de door de gemeente gestelde beeldkwaliteitseisen. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Kies ook uw eigen droomhuis op deze mooie locatie in Beilen

Meer over Beilen
In Beilen vindt u een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden rondom Beilen o.a. het Terhorsterzand met recreatieplas, Nationaal Park Dwingelderveld en het Scharreveld, een heidegebied met veel fietsmogelijkheden. Bij Hoogersmilde ligt het Blauwe Meer, een grote recreatieplas. In Beilen zijn diverse sportaccommodaties te vinden zoals een openlucht- en overdekt zwembad en tennisbanen. Het winkelaanbod in het dorp is meer dan compleet te noemen met meerdere grote supermarkten, gevarieerde zelfstandige middenstand, landelijke ketens en gratis parkeren. Gedurende het jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Nagtegael ligt ten zuiden van de Domoweg en wordt begrensd door Smalbroek aan de westzijde en de spoorlijn aan de oostzijde. Er wordt veel aandacht geschonken aan het weren van geluidsoverlast van de Domoweg en de spoorlijn Zwolle-Groningen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Doorstroomwoning, Nieuwbouw

Omgeving

Bij de ontwikkeling van de woonwijk Nagtegael staat duurzaamheid centraal. Er wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit en een lage milieubelasting. In veel facetten van de nieuwe wijk is dat terug te vinden in bijvoorbeeld de wijze waarop omgegaan wordt met water en energie, maar ook met natuur en ecologie, leefbaarheid en sociale veiligheid, inrichting en beheer van de openbare ruimte.

Brummelhuis heeft voor u, ter inspiratie een viertal woningontwerpen gemaakt. Als uitgangspunt voor uw eigen droomwoning want uw woonwensen staan hierbij centraal. Samen komen wij tot de beste ideeën!

360° foto's en video

Nieuws

 • 28 oktober 2019

  Nagtegael te Beilen: alle woningen zijn verkocht of onder optie!

  Neem contact met ons op via nieuwbouw@lamberink.nl of 0592-338415.

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Type 1

  Vrijstaande woning € 447.600 v.o.n.
  • wonen 190 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Type 2

  Vrijstaande woning Van € 398.100 tot € 413.300 v.o.n.
  • wonen 166 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Verkocht 166 m² wonen 4 kamers € 413.300 v.o.n.
 • Type 3

  Vrijstaande woning € 418.400 v.o.n.
  • wonen 172 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Type 4

  Vrijstaande woning € 416.600 v.o.n.
  • wonen 192 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 4) Verkocht onder voorbehoud 192 m² wonen 5 kamers € 416.600 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0592 338 410

Hup & Fidom Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0593-541402
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads