Voor de Brug - Driebruggen

Driebruggen Verkoop gestart
Van € 425.000 tot € 575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 19 (geen beschikbaar)
 • Wonen 147 tot 165 m²
 • Aantal kamers 4 tot 6
 • Perceel 225 tot 350 m²

Project Voor de Brug - Driebruggen

Zodra u de wijk binnenkomt via de ruime, groene entree, valt het dorpse karakter van dit plan meteen op.
De kwaliteiten van het open landschap worden gecombineerd met een traditionele en toch ook moderne bouwstijl met Driebrugse elementen. De architectuur van de kerk en pastorie sluiten er naadloos bij aan. Vanuit uw woning en in de wijk heeft u een prachtig weids uitzicht over de polders van Driebruggen. Daarom is ervoor gekozen om de woningen te vernoemen naar de kleurige weidebloemen die veelvuldig bloeien in de polders van Driebruggen, zoals de wanenbloem, koekoeksbloem, dotterbloem en boterbloem. In het plan is er voldoende parkeergelegenheid en natuurlijk zijn er fijne speelplaatsjes waar kinderen heerlijk kunnen ravotten.

De ca. 70 á 80 woningen van Plan Voor de Brug worden in meerdere fasen gerealiseerd. De rijke variantie aan woningtypes in verschillende prijsklassen biedt voor ieder wat wils. In de eerste fase komen 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 13 gezinswoningen verdeeld over 2 types in de verkoop.

De precieze invulling van de volgende fasen is nog onbekend. Dit zal naar gelang de marktvraag worden ingevuld. Per vervolgfase wordt een definitieve invulling van de desbetreffende fase gekozen. De wijk biedt in ieder geval een mix aan woningtypen, die uiteenlopen van sociale tot (middel)dure (huur) woningen.

Omgeving

DRIEBRUGGEN
Welkom in Driebruggen, het centrum van het Groene Hart waar nog volop ruimte is om te genieten van de natuur! Omringd door water, weilanden en idyllische plekjes, maar toch ook dichtbij Gouda, Woerden en de Reeuwijkse Plassen. Driebruggen is een ideale uitvalsbasis voor mensen die de hectiek van de steden willen ontlopen, van rust houden en een gezellig dorpsleven waarderen.

Driebruggen is centraal gelegen in het Groene Hart en ligt op 5 minuten afstand van de A12. Zo ben je binnen een half uurtje in Utrecht of Rotterdam en zijn Leiden en Amsterdam (op drie kwartier afstand) ook prima te bereiken. Dichterbij ligt het gezellige Woerden, maar ook Oudewater en Gouda. Deze historische steden zijn ook op de fiets goed bereikbaar.

VOORZIENINGEN
In de dorpskern vindt u een tweetal basisscholen en een peuterspeelzaal. Verder een aantal winkeltjes waar u terecht kunt voor versproducten, huishoudelijke apparaten, witgoed en een knipbeurt in de kapsalon. In de handwerkwinkel vinden creatieve workshops op kleding- en woongebied plaats. Het Huis van Alles is eveneens een plaats waar de Driebruggenaren graag samenkomen voor diverse activiteiten. Café Custwijc is dé ontmoetingsplek van Driebruggen. Bestel er een drankje op het beschutte terras, aan de bar of kom er eens een vorkje prikken in de bistro.

Bent u sportief? Het dorp heeft een voetbal-, badminton en volleybalvereniging, waar fanatiek sporten en vriendschap samengaan. Het is er daarom bijzonder gezellig. Voor een potje tennis gaat men naar het naburige Waarder. Muzikaal talent kan zich aansluiten bij muziekvereniging OBK. Het lokale fanfareorkest heeft een uitstekende reputatie alsook een eigen opleiding en een
slagwerkgroep.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2018

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Twee-onder-een-kapwoning - Koekoeksbloem

  2-onder-1-kapwoning Van € 425.000 tot € 449.500 v.o.n.
  • wonen 147 tot 153 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  De Groendijck (Bouwnr. 10) Verkocht 153 m² wonen 6 kamers € 449.500 v.o.n.
  De Groendijck (Bouwnr. 11) Verkocht 147 m² wonen 6 kamers € 425.000 v.o.n.
  De Groendijck (Bouwnr. 12) Verkocht 147 m² wonen 6 kamers € 425.000 v.o.n.
  De Groendijck (Bouwnr. 13) Verkocht 153 m² wonen 6 kamers € 449.500 v.o.n.
 • Vrijstaand - Zwanenbloem

  Vrijstaande woning € 575.000 v.o.n.
  • wonen 165 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  De Groendijck (Bouwnr. 1) Verkocht 165 m² wonen 6 kamers € 575.000 v.o.n.
  De Groendijck (Bouwnr. 2) Verkocht 165 m² wonen 6 kamers € 575.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

De Koning makelaars (ERA)

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0348-488000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Voor de Brug - Driebruggen

Van € 425.000 tot € 575.000 v.o.n.