van Bergenpark Residentie Antonius

Etten-Leur
Van € 449.000 tot € 504.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (2 beschikbaar)
  • Wonen 126 tot 140 m²
  • Aantal kamers 4

Project van Bergenpark Residentie Antonius

DIT IS UW KANS! ER ZIJN NOG 2 APPARTEMENTEN TE KOOP EN 1 EXTRA PARKEERPLAATS!
KIJK SNEL BIJ T5 EN T14 EN NEEM CONTACT OP MET DE VERKOPENDE MAKELAARS!

Op een prachtige locatie, dichtbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur, herontwikkelt NBU een (nieuwbouw)plan voor een groot deel van het voormalige GGZ Breburg terrein, het Van Bergenpark.

Binnen de gebiedsontwikkeling Van Bergenpark is dit het eerste deelplan dat in verkoop is gegaan.
Het bestaande St. Antoniusgebouw wordt getransformeerd naar 20 koopappartementen. Residentie Antonius ligt 'vrij' in het groen van het Van Bergenpark. Het gebouw komt zo vanuit alle kanten volledig tot zijn recht en de zichtlijnen vanuit de 20 appartementen worden optimaal benut. Met de transformatie van het bestaande Sint Antoniusgebouw krijgt het Van Bergenpark in één keer karakter. Ieder appartement in Residentie Antonius is uniek en heeft een andere indeling, zich daarmee vormend naar het bestaande gebouw. De appartementen variëren in grootte van ca. 75 m² t/m ca. 145 m² gebruiksoppervlakte. Naast het gebouw wordt een privé parkeerterrein gerealiseerd met een privé parkeerplaats voor ieder appartement.

Residentie Antonius wordt gerealiseerd binnen de gebiedsontwikkeling Van Bergenpark. Op dit moment is men nog bezig met de planvorming voor de nieuwbouw, dus nog niet alles is bekend. Wat we wel weten is dat op het plangebied van in totaal zo'n 6 hectare circa 221 woningen zullen worden gerealiseerd (inclusief 20 transformatie appartementen Residentie Antonius). De realisatie geschiedt in 2 fasen, waarbij Residentie Antonius in de eerste fase valt.

Mocht u vragen hebben en/of aanvullende informatie wensen, neem dan contact op met een van de verkopende makelaars.

Foto's

Omgeving

De locatie van het Van Bergenpark in Etten-Leur is gelegen in Leur en wordt omkaderd door de Lange Brugstraat/ Kapelstraat & Vijfhuizenweg en door de Lichttorenhoofd & Kasteellaan/Kerkstraat. Het terrein heeft een oppervlakte van in totaal circa 6,9 ha.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van der Sande Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5232555

Storimans en Partners

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5226090

Heijblom Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 10:00
Bel 076-5041500
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing