De Schrijver (in voorbereiding)

Etten-Leur
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (geen beschikbaar)

Project De Schrijver (in voorbereiding)

Op steenworp afstand van het bruisende centrum van Etten-Leur ontwikkelt Maas-Jacobs het woningbouwplan ‘De Schrijver’. Op de locatie waar voorheen basisschool De 4 Heemskinderen gevestigd was, zullen 14 grondgebonden woningen gerealiseerd worden. Momenteel worden de voorbereidingen voor start verkoop getroffen.

Plan ‘De Schrijver’ telt in totaal 14 grondgebonden woningen, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Daarnaast wordt een deel van de rijwoningen gerealiseerd ten behoeve van de sociale koopsector in de woningmarkt. In het plan is veel aandacht besteed aan de architectuur, met een verfrissende combinatie van zowel aardetinten voor de rijwoningen als een chique moderne kleurstelling voor de twee-onder-een-kapwoningen.

Daarnaast worden er diverse opties aangeboden zodat u de woning helemaal op maat kan laten realiseren. Interesse in een uitbouw, erker of een dakkapel? Laat het ons weten! Wij helpen u uiteraard graag bij het realiseren van uw droomwoning.

Start verkoop: direct na de zomervakantie 2020

Schrijf nu in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Foto's

Omgeving

Plan ‘De Schrijver’ is gelegen in een van de meest klassieke wijken van Etten-Leur, de Banakkers. Een karakteristieke omgeving, waar Maas-Jacobs de kans heeft gekregen om de locatie van de voormalige basisschool de 4 Heemskinderen, gelegen tussen de Banakkerstraat, Rodenbachstraat en Felix Timmermanstraat te ontwikkelen tot een prachtig nieuwbouwplan.
De locatie is zowel op loopafstand van plein de Kerkwerve, als op 5 minuten fietsafstand van het bruisende centrum van Etten-Leur.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 14 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Heijblom Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 10:00
Bel 076-5041500

Van der Sande Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 076-5232555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing