Lage Mierde - de Hasselt II

Lage Mierde Verkoop gestart
Van € 215.000 tot € 349.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (5 beschikbaar)
  • Wonen 78 tot 144 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 124 tot 376 m²

Project Lage Mierde - de Hasselt II

In de jonge, levendige wijk De Hasselt worden 8 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De Hasselt is gelegen aan de rand van het dorp Lage Mierde en omvat een grote diversiteit in verschijningsvorm en woningtypes.

De vier grote twee-onder-een-kapwoningen (kavels 1, 2, 3 en 4) in De Hasselt bieden in alle opzichten veel ruimte. Zowel het perceel, de inhoud alsmede de mogelijkheid om de woning naar eigen wens aan te passen zijn ruim. De percelen van de woningen variëren tussen de 254 m² en 375 m². Tegenover de woningen liggen vrijstaande woningen. Hier tussendoor is het prachtige groene landschap goed zichtbaar. De woningen hebben een inhoud tussen de 369 m³ en 618 m³, exclusief garage/berging en hebben gevarieerde plattegronden.

De vier twee-onder-een-kapwoningen met een lagere kap (kavels 8, 9, 10 en 11), liggen op de hoek van de wijk De Hasselt met aan de voorzijde vrij uitzicht over het prachtige, groene landschap. De woningen krijgen door de lage gootlijn een mooie, karakteristieke uitstraling.

---

In de wijk De Hasselt in Lage Mierde worden zes hoekwoningen en drie middenwoningen gebouwd. De woningen hebben een mooie karakteristieke uitstraling met oog voor detail.

Hoekwoningen
Er is veel ruimte op de begane grond en de verdieping. De verdieping telt drie slaapkamers waarvan één over de gehele breedte. De badkamer is ruim waardoor naast de wastafel, douche en het toilet die in de basis aanwezig zijn, gekozen kan worden voor een ligbad. De badkamer is centraal in de woning gelegen en heeft een raam in de zijgevel. Kavel 12, 15 en 16 hebben een accent in de zijgevel in de vorm van een groot raam met luiken.

Middenwoningen
De middenwoningen hebben op de begane grond dezelfde plattegrond als de hoekwoningen welke veel ruimte biedt. Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig waarvan de grootste circa 14 m² is.

Bij zowel de hoek- als de middenwoning is een vaste trap naar de 2e verdieping aanwezig welke veel ruimte biedt om in de toekomst aan te passen naar bijvoorbeeld slaapkamers. Ook hier zit een raam in de zijgevel zodat daglicht aanwezig is. De woning is naar eigen wens in te delen. Wilt u op de begane grond uitbouwen of dubbele tuindeuren in de achtergevel? Dat is allemaal mogelijk, onze kopersbegeleidster zorgt dat de woning aansluit bij uw woonwensen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Santvoort Makelaars b.v.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0497-513393
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lage Mierde - de Hasselt II

Van € 215.000 tot € 349.000 v.o.n.