Koningswoude De Parel van de Peel

Landhorst Verkoop gestart
Van € 215.900 tot € 445.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 11 (6 beschikbaar)
 • Wonen 111 tot 152 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4
 • Perceel 125 tot 550 m²

Project Koningswoude De Parel van de Peel

Aan de Dotterbloemstraat en Pinksterbloemstraat in Landhorst wordt nieuwbouwplan Koningswoude gerealiseerd. In het plan komen 4 riante twee-onder-een-kapwoningen, waarvan 2 woningen worden voorzien van een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, alsmede 1 levensloopbestendige vrijstaande woning en 6 ruime eengezinswoningen.

De woningen zijn opgezet in een dorpse architectuur met een rijke detaillering. De patronen in het metselwerk, de metselwerkaccenten, de royale dakoverstekken en de kleuraccenten die je onder meer ziet in de kaders rondom de kozijnen en op de plint, zorgen voor een karakteristieke uitstraling. Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik ontstaat een bijzonder gevarieerd gevelbeeld.

Iedere woning is gelegen op een mooi perceel, waarbij de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast zijn er parkeerhoven gesitueerd aan de Pinksterbloemstraat. De levensloopbestendige woningen hebben een inpandige berging, de overige woningen krijgen een praktische berging in de achtertuin.

Wat de woningen met elkaar gemeen hebben zijn de uitgekiende plattegronden en de complete afwerking. Zo wordt iedere woning in basis al voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en worden de badkamer en toilet afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk.

De levensloopbestendige woningen zijn uitgerust met een compleet woonprogramma op de begane grond: wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen allemaal samen op één woonlaag. Bij de twee-onder-een-kapwoningen op de bouwnummers 1 en 2 kan optioneel een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond worden gerealiseerd.

Foto's

Omgeving

Landhorst is het jongste dorp van de gemeente Sint Anthonis en zelfs van het hele Land van Cuijk: het dateert uit 1945. Het
Landhorst van nu telt circa 700 inwoners. Een gemeenschap die nog jong is, maar waar veel ‘leven’ in zit en waar gemeenschapszin hoog in het vaandel staat.
Het dorp heeft een aantal basisvoorzieningen zoals Dorpshuis De Stek, Café - Partycentrum Buitenlust en Voetbalvereniging VV Menos. Voor de dagelijkse boodschappen en overige voorzieningen ligt Sint Anthonis op circa 10 autominuten en Boxmeer op circa 15 autominuten afstand. Steden als Cuijk en Venray bereik je in ongeveer 25 minuten met de auto.
De naam Landhorst heeft het dorp te danken aan de zandruggen in het landschap, die zijn overgebleven nadat het veen was afgegraven voor turf. Dergelijke verhogingen worden 'horsten' genoemd. Deze naam werd aangedragen door de Vereniging Peelbelang. De naam Koningswoude is één van de vijf alternatieve namen die de oprichters van het dorp hadden bedacht.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2019

Nieuws

 • 24 mei 2020

  Bouw Koningswoude start in juli, nog enkele woningen beschikbaar

  Nieuwbouwproject Koningswoude ligt aan de Dotterbloemstraat en Pinksterbloemstraat. Door de verschillende woningtypes, de dakvorm, de variatie in bouwhoogte en het kleurgebruik krijgt de buurt een gevarieerd ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 1 maart 2020

  Betaalbare en gasloze woningen beschikbaar | Koningswoude, Landhorst

  Nieuwbouwproject Koningswoude ligt aan de Dotterbloemstraat en Pinksterbloemstraat. Het project omvat twee-onder-één-kapwoningen, eengezinswoningen, hoekwoningen ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 4 februari 2020

  Landelijk, energiezuinig én betaalbaar wonen | Koningswoude, Landhorst

  Koningswoude bestaat uit twee-onder-één-kapwoningen, eengezinswoningen, hoekwoningen en levensloopbestendige woningen (vrijstaand en tweekappers). Door de verschillende woningtypes, de dakvorm, de ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Koningswoude De Parel van de Peel

Van € 215.900 tot € 445.900 v.o.n.