In de Boog Leek

Leek
Van € 257.500 tot € 380.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (9 beschikbaar)
  • Wonen 119 tot 156 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 175 tot 634 m²

Project In de Boog Leek

Nu in verkoop : Wonen in de Boog Leek | Ben jij klaar voor meer groen en ruimte? |

Pak jouw kans In de Boog Leek!
Dit is jouw kans om te wonen waar velen zouden willen wonen én leven. In de Boog is een kleinschalig en uniek project in Leek. Hier woon je omgeven door véél natuurschoon. Slechts 16 toekomstige huiseigenaren kunnen wij gelukkig maken met een woning In de Boog in het nieuwbouwplan Oostindie.

Hoe wil jij wonen?
In het project komen vier hoekwoningen, zes tussenwoningen en zes twee-onder- een-kap woningen. Stuk-voor-stuk duurzame woningen met een zee aan ruimte voor het hele gezin. Jouw droomhuis In de Boog kun je nu kiezen. De straatnaam is alvast voor jou gekozen: Sleutelbloem.

Duurzaam staat hier centraal.
In de Boog staat voor duurzaam en comfortabel wonen. Je woont hier in een EPC 0 woning. Dit betekent dat de woning gasloos is, vloerverwarming op de begane grond heeft, een warmtepomp én zonnepanelen. Dit alles resulteert in een lage energierekening en gunstige hypotheekvoorwaarden.

Heb je belangstelling om op deze unieke plek in ruimte en groen te wonen? Laat ons je interesse weten, wij staan graag voor je klaar! Een vrijblijvende afspraak kan altijd. Voor meer informatie kun je onder downloads de verkoopdocumentatie downloaden op de projectenwebsite indeboogleek.nl.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

In de Boog Leek

Van € 257.500 tot € 380.000 v.o.n.