Soetegaerde Fase 2

Lent Verkoop gestart
Van € 325.000 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 34 (1 beschikbaar)
 • Wonen 120 tot 166 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5
 • Perceel 122 tot 361 m²

Project Soetegaerde Fase 2

Soetegaerde Fase 2 in verkoop

De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Aan de noordkant van de Waal, prachtig gelegen in een groene en waterrijke omgeving. De Waalsprong bestaat uit tal van deelwijken zoals Woenderskamp en buurtjes zoals Soetegaerde. Hier woon je vlakbij de levendige binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland, maar loop je ook zo de natuur in.
De stad en de natuur

Soetegaerde ligt vlakbij de nieuwe brug De Oversteek. Binnen 2 fietsminuten sta je aan de overkant in het hart van dé culturele broedplaats van Nijmegen; het Oude Honigcomplex. Daarnaast ben je binnen 5 fietsminuten in het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. En ben je toe aan rust en ruimte? Dan loop je gewoon de deur van je nieuwe woning uit en sta je midden in natuur- en recreatiegebied De Waaijer.
Winkelcentrum Hof van Holland

De Waalsprong is rijk aan voorzieningen. In 2021 zal het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland worden geopend. Valk naast Soetegaerde. In het winkelcentrum vind je straks diverse winkels, horeca en andere voorzieningen. Zo ontstaat een nieuw Hart van de Waalsprong waar je elke dag terecht kunt voor al je boodschappen en meer.
Historische Tuinderij Warmoes

De Historische Tuinderij Warmoes is belangrijk herkenningspunt binnen de wijk Woenderskamp. De Tuin ligt tegenover het Citadel College en op steenworp afstand van station Lent. De tuin geeft een mooi beeld van een gemengd tuiniersbedrijf zoals dat in de jaren dertig nog volop te vinden was in Lent en omgeving.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Nieuws

 • 20 maart 2020

  Laatste beschikbare woningen! | Soetegaerde fase 2, Lent

  Soetegaerde is een deelbuurt van de nieuwe wijk Woensderskamp in de Waalsprong. Het wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt met een moderne uitstraling. De buurt ligt vlakbij de nieuwe ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Soetegaerde Fase 2

Van € 325.000 tot € 545.000 v.o.n.