Centrumplan Achterstraat fase 2

Nistelrode Verkoop gestart
Van € 169.000 tot € 417.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (18 beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 138 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 80 tot 589 m²

Project Centrumplan Achterstraat fase 2

Het is bijna zover! Centrumplan Achterstraat fase 2 in Nistelrode is in aantocht! Het aftellen is begonnen. Op woensdag 3 juni 12.00 uur start de online-verkoop van de 14 woningen en 4 bouwkavels. Maak een eigen account aan op de projectwebsite (klik op de link onderaan deze pagina) via 'inschrijven'. Met een eigen account is het vanaf 3 juni mogelijk om in te schrijven voor de woning(en) of bouwkavel(s) van jouw voorkeur. Vanaf nu kun je jouw voorkeuren al bewaren in het account, handig zeg!

In Centrumplan Achterstraat in Nistelrode woon je écht op z'n Brabants. Gemoedelijk dorps, op een paar minuutjes lopen van het gezellige centrum met goede voorzieningen. Tegelijkertijd woon je aan uitgestrekte landerijen. Zonder omhaal is dit een bijzonder mooie woonplek. Het nieuwbouwplan ligt aan de zuidrand van de dorpskern, aan het Hazenveld. De nieuwe groene woonhof bestaat uit 14 woningen en 4 bouwkavels.

Omgeving

De gemeente Bernheze – bestaande uit de dorpen Heesch, Nistelrode, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek – is een mooie groene gemeente, gelegen aan de Brabantse Peelrand. Hier is het leven goed. Nistelrode – Nisseroi voor wie er woont – is zo’n typisch Brabants dorp: gezellig, gemoedelijk, overzichtelijk… En levendig! Het verenigingsleven en de actieve middenstand zorgen voor die goede sfeer.

Uden en Oss, elk met een uitgebreid voorzieningenniveau, zijn niet ver weg. Met de auto ben je er in 10 minuten of ga lekker met de fiets als het weer dat toelaat. Ga je met de bus, dan brengt lijn 157 je er in 20 minuten. De bushalte aan de Laar is vlakbij. Dankzij een perfecte ontsluiting naar de A50 zijn Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven binnen 30 minuten bereikbaar.

In je vrije tijd kom je tot rust. En in beweging! Er is voor iedereen genoeg te doen en te beleven. Voetbal, tennis, korfbal, paardrijden, zwemmen… Nistelrode heeft het, en nog veel meer. Je kunt er zelfs aan garde- en showdanssport doen. Er is een actief verenigingsleven, zodat je altijd wel iets vindt wat bij je past. Carnavalsstichting De Wevers en Fanfare St. Lambertus zorgen voor de vrolijke noten. De 4-daagse Pinksterfeesten en het Zomernachtfestival op het Raadhuisplein zijn jaarlijkse evenementen die in dat rijtje niet mogen ontbreken. Zij zorgen voor zomerse gezelligheid en muziek. Terrasje, biertje, bitterballetje, goed gezelschap, en het feest is compleet.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Bernheze Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0413-243818

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Centrumplan Achterstraat fase 2

Van € 169.000 tot € 417.500 v.o.n.