Hazelaar

Norg Verkoop gestart
Van € 354.000 tot € 499.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (1 beschikbaar)
  • Wonen 144 tot 147 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 313 tot 671 m²
Blikvanger Diverse uitbouwmogelijkheden binnen de prijs van de woning!

Project Hazelaar

Woerdesschier Wonen in Norg: De Hazelaar

70% VERKOCHT EN OMGEVINGSVERGUNNING VERLEEND!

Liever een uitbouw van de woonkamer of een bijkeuken? Liever een dakkapel of meer zonnepanelen? Opties zijn geen opties maar keuzes in De Hazelaar in Norg! In de Hazelaar zal geen enkele woning hetzelfde worden, 13 unieke en duurzame woningen midden in het groen.

Op dit moment wordt Norg uitgebreid met de nieuwe wijk Oosterveld. Hier gaat De Realisatie met het project De Hazelaar 13 grondgebonden woningen ontwikkelen. Het project bestaat uit 10 twee-onder-een kap woningen en 3 vrijstaande woningen.

Wonen op zo’n bijzondere plek vraagt om een bijzondere uitwerking van de woning. Bij alle woningen in De Hazelaar mag u een bepaald aantal opties gratis toevoegen, bijvoorbeeld een garage, aanbouw, bijkeuken of dakkapel. Voor een vaste prijs kunnen extra’s aan de woning worden toegevoegd. De opties zijn dus eigenlijk geen opties, maar keuzes.

Slapen op de begane grond is uiteraard ook een mogelijkheid!

Om aan te sluiten bij de vele bossen en andere natuur in de omgeving van Norg wordt een basis tuin ook mee-ontwikkeld. Nadat de keuzes voor de woning zijn gemaakt wordt de hovenier ingeschakeld. Wederom is de keuze aan u: gaat u voor een Linde, Trompetboom of een Ruwe Berk? De basistuin wordt verder voorzien van groene hagen, hedera schermen tussen de tuinen onderling en een regenton. Met de ruime groene voortuinen en de autoluwe straten wordt de natuurrijke omgeving van Norg doorgetrokken in de Hazelaar.
Als toekomstig bewoner krijgt u het beste van drie werelden: een zeer duurzame woning, voor een vaste prijs, met daarbij ruime keuzevrijheid in uitbreidingen.

Eind 2020 wordt een aanvang gemaakt met de bouw.

Foto's

Omgeving

Ligging

Wonen in het Drentse landschap
De wijk Oosterveld ligt midden in het prachtige Drentse landschap. Vanuit je nieuwe huis kun je straks zo de natuur in lopen: in een paar stappen naar de aangrenzende bossen, heidevelden en weilanden. In de wijk komen veel verschillende huizen die goed passen bij de dorpse sfeer van Norg: De sfeer wordt gemoedelijk en de bebouwing bescheiden en gevarieerd. Hier kom je tot rust en geniet je van de natuur. Het speelse karakter van Oosterveld moet ervoor zorgen dat jong en oud zich hier thuis voelt.

Van winkelen tot borrelen in Norg

Het Drentse dorp Norg heeft ruim 6.000 inwoners. In het centrum zijn volop voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij twee supermarkten. Daarnaast vind je in de oude dorpskern verschillende winkels, speciaalzaken, gezellige cafés en restaurantjes. Het dorp heeft een openbare basisschool en een middelbare school voor leerlingen van vmbo-t. Op fietsafstand kunnen kinderen met een havo-, vwo- of gymnasium-advies naar school. Er is van alles te doen op sportief gebied: van zwemmen tot paardrijden en van voetbal tot korfbal. Drachten, Assen en Groningen zijn goed met de auto en openbaar vervoer te bereiken.

Van en naar Norg

Norg ligt in de provincie Drenthe en valt onder de gemeente Noordenveld. Via de N373 rijd je zo naar steden als Drachten, Assen en Groningen. Ook beschikt Norg over een goede busverbinding. Er zijn directe busverbindingen naar omliggende dorpen en steden.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop april 2020
Verwachte start bouw december 2020
Verwachte oplevering december 2021

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

DNA Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 036-7370591
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hazelaar

Van € 354.000 tot € 499.500 v.o.n.