Belle van Zuylen - in voorbereiding

Rijen
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)

Project Belle van Zuylen - in voorbereiding

COMFORTABEL WONEN IN RIJEN
In de populaire nieuwbouwwijk “De Vliegende Vennen” ontwikkelt Maas-Jacobs zes comfortabele twee-onder-een-kapwoningen. Gunstig gelegen ten opzichte van het levendige dorpscentrum met legio voorzieningen en bovendien optimaal bereikbaar via diverse uitvalswegen (o.a. A58) en het openbaar vervoer. Hierdoor is het heerlijk wonen aan de Belle van Zuylenstraat.

WONEN IN RIJEN
Rijen is de grootste woonkern in de gemeente Gilze & Rijen met een uitstekend voorzieningenniveau op het gebied van winkels, sport en onderwijs en wordt omringd door grote steden als Breda en Tilburg. Deze steden zijn optimaal bereikbaar middels o.a. het openbaar vervoer (Station Gilze-Rijen). U bent bijvoorbeeld in acht minuten in het centrum van Breda of in dertien minuten in het centrum van Tilburg. Het plan is daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

DE WONINGEN
In het plan worden zes twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. De woningen zijn identiek, echter wijken de oppervlakte van de bergingen onderling licht af en is de berging van woning 6 vrijstaand.

- Perceeloppervlaktes variërend van 228 tot 246 m²
- Inhoud woning inclusief garage: ca. 515 tot 530 m³
- Ruime badkamer met o.a. inloopdouche én ligbad
- Bronwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming

DE PLANNING
De voorbereidingen voor start verkoop zijn op dit moment in volle gang. Schrijf je nu in bij KIN en je blijft automatisch op de hoogte van de laatste informatie!

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 6 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Kin Makelaars Gilze & Rijen

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00
Bel 0161-244 844
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Belle van Zuylen - in voorbereiding

Prijs op aanvraag