Huurwoningen Vliegende Vennen

Rijen Verkoop gestart
Van € 950 tot 1.125 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (24 beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 121 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 118 tot 240 m²

Project Huurwoningen Vliegende Vennen

Als inwoner van één deze 26 huurwoningen zit je goed. Je woont op een prachtige plek in één van de populairste wijken van Rijen, met alle comfort die je je maar kunt wensen. Je fietst in een paar minuten naar het centrum of het treinstation en loopt in een paar minuutjes naar de basisschool, het kinderdagverblijf, het zwembad of de nabij gelegen speeltuin.

En van dit alles kun je genieten vanuit je huis voorzien van alle comfort van nieuwbouw! Met gloednieuwe keuken (met o.a. vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-vries combinatie) ; een spiksplinternieuwe badkamer met inloopdouche en twee wastafels met meubel ; drie slaapkamers ; een ruime zolder die met de vaste trap te bereiken is ; een buitengewoon goede isolatie ; lekker behaaglijke vloerverwarming en een ruime tuin. Mede dankzij de vele zonnepanelen en de individuele bodemwarmtepomp hebben de huizen bovendien een EPC van 0. Daarmee zijn ze dus ook nog eens veel energiezuiniger dan reguliere nieuwbouwprojecten!

De woningen zijn grofweg onder te verdelen in drie types:
- tussenwoningen: te huur voor E 950,- per maand
- eindwoningen: te huur voor E 1.025 per maand
- hoekwoningen met dwarskap en garage: te huur voor E 1.125 per maand

De woningen zijn gelegen aan de Fanny Blankers Koenstraat (6 t/m 30) en het Annie M.G. Schmidtplein (22 t/m 46). Ze grenzen aan de westkant aan de Belle van Zuylenstraat. Rondom de tuinen wordt een gaashekwerk geplaatst met hederabeplanting. Beukenhagen zijn er als erfafscheidingen tussen de openbare ruimte en voortuin.

De woningen worden verhuurd voor een periode van minimaal 12 maanden. Daarnaast hanteert onze opdrachtgever een inkomenseis van 3,5 * de maandhuur en word je verzocht een inschrijfformulier met bijbehorende bijlagen aan te leveren. Dit formulier is op te vragen bij KIN Makelaars in Rijen.

De oplevering is voorzien in oktober / november.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 24 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Kin Makelaars Gilze & Rijen

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00
Bel 0161-244 844
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Huurwoningen Vliegende Vennen

Van € 950 tot 1.125 /mnd