Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat 4

Rosmalen
€ 272.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (1 beschikbaar)
  • Wonen 82 m²
  • Aantal kamers 3

Project Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat 4

In het centrum van Rosmalen, worden 4 stadswoningen gerealiseerd. De vier woningen zijn verrassend ruim en beschikken over een royale woonkamer, twee slaapkamers en een dakterras.

De vier woningen die gerealiseerd worden aan de Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat bieden het beste van twee werelden qua ligging. Ze bieden de relatieve, ‘dorpse’ rust en kleinschaligheid van een Rosmalense woonwijk. Tegelijkertijd ligt de wereld open: het ruim voorziene centrum van Rosmalen met alle winkels, horeca en andere voorzieningen ligt letterlijk om de hoek, het NS-station op korte afstand!

Het betreft géén nieuwbouwproject, maar een verregaande renovatie van de bestaande bouw. Feitelijk dus met de voordelen van een ‘nieuwe’ woning, die u naar eigen smaak inzicht laat afwerken, maar voor de aantrekkelijke prijs van bestaande bouw! De vier woningen zijn verrassend ruim en beschikken over een ruime woonkamer en twee slaapkamers, zodat ze zeker niet alleen voor 1-persoonshuishoudens geschikt zijn!

INDELING
Begane grond
De entree biedt toegang tot het toilet, de meterkast én een ruime berging annex bijkeuken met CV en de vaste trap naar de verdieping. Vanuit de hal betreden we de ruime woonkamer annex keuken. Met een vloeroppervlak van circa 31 m² is het hier onverwacht ruim wonen!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer te vinden, een tweede slaap- of studeerkamer en een badkamer mét douche, wastafel en toilet. Een dakterras van ruim 11 m² maakt de verdieping compleet!

Iedere woning beschikt over een eigen berging.

AFWERKING
De woningen worden opgeleverd met een prima afwerkingsniveau. In overleg met de aannemer zijn aanpassingen aan de badkamer en het toilet mogelijk. Daarnaast zijn er géén restricties of verplichte leveranciers voor afwerking en inrichting van de keuken: u bent dus volledig vrij in uw keuze wat voor keuken u wilt en van wie.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Raadhuys Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 073-5222555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat 4

€ 272.000 v.o.n.