ZuiderLei | Thuis aan de Waterkant

Rosmalen Verkoop gestart
Van € 573.500 tot € 699.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (2 beschikbaar)
  • Wonen 201 tot 208 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 324 tot 425 m²

Project ZuiderLei | Thuis aan de Waterkant

Nieuwbouwproject Zuiderlei in Rosmalen

De bijzondere ligging van de 27 woningen in Rosmalen geeft u elke dag weer een vakantiegevoel! Vanaf uw veranda aan de voorzijde van de woningen kijkt u uit over het water en is het heerlijk vertoeven. Droom alvast weg bij de gedachte aan de warme zomeravonden of de prachtige zonsopkomst die u welke dag vanaf uw eigen veranda kunt bewonderen.

De woningen bieden u volop de mogelijkheid om in Zuiderlei uw droomhuis te maken. Hier creëert u de woonkeuken aan de voorzijde van de woning met uitkijk over het water. Kookt u liever met uitzicht op de achtertuin? Ook dat is mogelijk. De woningen zijn flexibel indeelbaar. De woningen zijn standaard voorzien van drie slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping is er meer dan genoeg ruimte om nog een extra slaapkamer(s) te creëren.

Naast een heerlijk terras aan de voorzijde beschikken alle woningen over een grote achtertuin. Vanuit uw tuin heeft u toegang tot de (houten) garage. Aan de achterzijde van uw woning heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen.

De woningen aan de waterkant zijn comfortabele woningen die helemaal klaar zijn voor een energiezuinige toekomst. Het wooncomfort is optimaal en het (energie)verbruik minimaal. De vloerverwarming, goede isolatie en het ventilatie systeem zorgen het hele jaar voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Door slimme technologieën zijn er veel nieuwe gemakken in de woning en is uw energieverbruik altijd inzichtelijk. De zuinige warmtepomp, de zonnepanelen en de balans ventilatie zorgen ervoor dat alle warmte optimaal wordt benut.

Wilt u wonen op een unieke plek aan de waterkant? Dan is dit de kans!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2019

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Het Waare Huis

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 073-5236465

Boumij Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 073-6122344
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing