Graefse Bos

Rosmalen
Van € 389.000 tot € 563.750 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 48 (48 beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 133 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project Graefse Bos

Graefse Bos: wonen in luxe, midden in de natuur

Midden in het bos, aan de rand van Rosmalen, realiseert Staetes Wonen een bijzonder nieuwbouwproject: Graefse Bos. In een oude kloostertuin komen drie stijlvolle woon– paviljoens met in totaal 48 levensloopbestendige apparte– menten. Bestemd voor vitale ouderen die willen blijven wonen en leven zoals ze gewend zijn. Ook op hoge leeftijd. En dat alles in een comfortabele en veilige omgeving.

Elk paviljoen bestaat uit 16 appartementen in 3 uitvoeringen met eigen terras en fraaie gezamenlijke voorzieningen. Deze bestaan onder andere uit een stijlvolle living met open semiprofessionele keuken, een fitness- en fysiotherapieruimte en logeerstudio’s voor uw vrienden en familie. In het souterrain bevinden zich uw eigen parkeerplaats en berging.

Graefse Bos kenmerkt zich door leven in het buitengebied, nabij het natuurgebied Hooge Heide, maar aan de rand van de bebouwde kom. Staetes voorziet in - veelal onzichtbare – zorgoplossingen voor een fase in uw leven dat dit eventueel nodig is. Het serviceniveau en het niveau van veiligheid is ongekend hoog. Services neemt u overigens alleen af als u dat wilt. In de nabijheid ligt in het voormalige Heilige Hart-klooster Huize de Graef, een particulier verpleeghuis. Graefse Bos ligt aan afslag 50 van de A59 en is dus uitstekend te bereiken.

Binnen Graefse Bos zijn verschillende typen fraaie appartementen beschikbaar. Het grootste verschil is de grootte. Maar waar uw keuze ook op valt: verhoogde plafonds, ruime eigen terrassen, de hoogwaardige afwerking en het uitzicht op het omliggende bos en water geven u een heerlijk zorgeloos woongevoel.

In Graefse Bos heeft u keuze uit drie verschillende appartementen: type 100, 110 en 130. Ze variëren in grootte van 95 m2 tot 133 m2. Elk appartement heeft een eigen terras, een grote living met open keuken, master bedroom met open kleedkamer, een luxe badkamer, separaat toilet en een bijkeuken met veel was- en bergruimte. Ook is de vloer nagenoeg overal drempelloos.

Uw appartement kent een zeer hoogwaardig uitrustings- en afwerkingsniveau. Om te beginnen voorziet uw appartement in volop daglicht en mooie zichtlijnen. Uw loftachtige living is ruim en is één met uw open keuken. Houdt u liever van meerdere leefplekken of extra ruimten, bijvoorbeeld als werkkamer of extra slaapkamer, dan kunt u een deel van uw living afscheiden.

Meer informatie over het concept vindt u op

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project zijn er nog 48 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Graefse Bos

Van € 389.000 tot € 563.750 v.o.n.