Parktuinen fase 2 C - De Lanen

Rosmalen Verkoop gestart
Van € 305.000 tot € 525.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (5 beschikbaar)
  • Wonen 108 tot 176 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 135 tot 370 m²

Project Parktuinen fase 2 C - De Lanen

Parktuinen 2 C | 26 koopwoningen

In het nieuwbouwproject Parktuinen in Rosmalen woon je op een plek waar het altijd voelt als vakantie. Deze woonbuurt ligt in De Lanen in De Groote Wielen, een aantrekkelijke wijk die wordt gekenmerkt door statige singels, groene lanen, intieme woonstraten en lommerrijke parken. Drie architecten werkten samen aan unieke woningontwerpen die toch duidelijk één familie vormen. Loop er maar eens rond en bekijk de mooie ontwerpen en leuke detailleringen.

Natuur als buur
Parktuinen is onderdeel van De Groote Wielen, waar je kunt genieten van het vele groen in de woonbuurten. Je wandelt zo naar het aangrenzende Kanaalpark, een perfecte omgeving om even de rust op te zoeken. Voor waterliefhebbers is er de waterplas met ongekende mogelijkheden voor sport en recreatie. Heerlijk wandelen langs de oevers van de waterplas, vissen, roeien, surfen, lekker zonnen op het strand: het kan allemaal in De Groote Wielen.

Gasloos genieten
Nieuwbouwwoningen worden in Nederland tegenwoordig duurzaam en gasloos gebouwd. Maar wat betekend dat eigenlijk? In Parktuinen zorgen we naast een optimale isolatie voor energiebesparende installaties zoals vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en een bijzonder energiezuinig ventilatiesysteem! Hiermee wordt de CO2 uitstoot beperkt, woon je comfortabel én voldoet je nieuwe thuis direct aan de nieuwe energie-eisen.

Schrijf je in voor de woning van jouw keuze
Wil je wonen in Parktuinen? Stuur dan uiterlijk op 16 maart a.s. je voorkeursformulier in en kom in aanmerking voor een van de woningen. Het formulier is vanafnu in te vullen op de website parktuinen.nu.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Het Waare Huis

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 073-5236465
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parktuinen fase 2 C - De Lanen

Van € 305.000 tot € 525.000 v.o.n.