Mauritz Kwartier Fase 2

Steenbergen (NB)
€ 345.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 9 (geen beschikbaar)
 • Wonen 109 m²
 • Aantal kamers 3
 • Perceel 184 tot 230 m²

Project Mauritz Kwartier Fase 2

Na de realisatie van het prachtige plan ‘Tussen Bastion en Dijk’ hebben MaasJacobs uit Zundert en Somnium Real Estate uit Rijsbergen nu de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van ‘Mauritz Kwartier’. Dit plan telt in totaal 26 prachtige woningen op een steenworp afstand van de haven en het centrum van Steenbergen. Beiden zetten wij onze kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om u naar wens te bedienen en u zodoende een hoogwaardige woning te garanderen.

Graag presenteren wij het tweede deel van het 'Mauritz Kwartier': 8 patiowoningen. Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden de sfeervolle woningen een volledig woonprogramma op de begane grond, met een functionele indeling.

VERRASSEND COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN
Bovenop dit complete woonprogramma worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal op maat te laten realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een dakkapel of dubbele tuindeur aan de achtergevel. Stelt u met de interessante afwerkopties uw droomwoning samen?

De realisatie van nieuwbouw woningen is bij ons in goede handen. Flexibiliteit staat bij onze projecten voorop. Gecombineerd met een nuchtere no nonsens mentaliteit bieden wij onze klanten een goede prijs-prestatie verhouding. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wordt u de trotse eigenaar van een mooie patiowoning in dit plan?

Omgeving

Mauritz Kwartier is uitstekend gelegen met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. Doet u boodschappen om de hoek, gaat u naar het café op de markt of fietst u naar de sportvelden?
Bovendien heeft Steenbergen een goede ontsluiting, waardoor u binnen no-time op de A4 richting steden als Rotterdam en Bergen op Zoom zit.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Patiowoning

  Hoekwoning € 345.000 v.o.n.
  • wonen 109 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 8) Verkocht onder voorbehoud 109 m² wonen 3 kamers € 345.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Mauritz Kwartier Fase 2

€ 345.000 v.o.n.