Den Bogerd fase 4A

Udenhout Verkoop gestart
Van € 259.500 tot € 455.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (geen beschikbaar)

Project Den Bogerd fase 4A

Laatste kans: nog 4 twee-onder-één-kapwoningen te koop!!

Start bouw nog dit jaar!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd; een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels. Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen; er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plan ligt een natuurpark. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden.

Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben. De acht hoekwoningen, tien tussenwoningen en twaalf tweekappers van Fase 4A, gelegen in plandeel De Singels, zijn nú in verkoop!

Hieronder vind je per woningtype de kenmerken en sfeerbeelden van hoe de woning van dat type er uit gaat zien. Neem rustig de tijd om de informatie door te lezen en een keuze te maken in welke woning misschien wel jouw droomwoning is! Het inschrijfformulier hiervoor is op de projectsite te downloaden of op te halen bij Van de Water Makelaars in Tilburg of Lelieveld makelaardij in Oisterwijk.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2019

Woningtypen

In dit project worden 30 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Van de Water Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:30
Bel 013-5952952

Lelieveld makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5210222
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing