Huren in Hof van Leyland

Woerden Oplevering gestart
Van € 1.250 tot 1.380 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (7 beschikbaar)
 • Wonen 116 tot 122 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 120 tot 147 m²

Project Huren in Hof van Leyland

Mocht je interesse hebben check dan op de projectsite bij het kopje "huurlastenberekening" of je voldoet aan de inkomenseisen. Voldoet je inkomen niet, neem dan even contact met ons op (0348-488005) en wij kijken naar de mogelijkheden. De inkomenseisen zijn:

- Loondienst: minimaal bruto maandinkomen van 4x de kale maandhuurprijs.
- Zzp-er, zelfstandig ondernemer of DGA: minimaal netto bedrijfsresultaat voor inkomstenbelasting van 4x de kale maandhuurprijs per maand.
- Gepensioneerden: minimaal bruto maandinkomen van 3,6 x de kale maandhuurprijs.
- Bij twee inkomens mag het tweede inkomen voor 100 % worden meegenomen.
- Het eerste inkomen moet minimaal 75% van de huur vertegenwoordigen
- Voor vrij beschikbaar eigen vermogen op een Nederlandse bankrekening is er een opslag mogelijk voor de maximaal toegestane huurprijs (niet van toepassing voor zelfstandigen).

Ook staan daar de meest gestelde vragen. Bij het kopje oplevering is omschreven hoe en wanneer de woningen worden opgeleverd. Handig om even door te lezen!

Het betreft een nieuwbouwproject, dus bezichtigingen zijn niet mogelijk.

Hof van Leyland bestaat uit twee verschillende deelgebieden De Groene Zoom en De Singel. Hiertussen zijn de hofjes met huurwoningen gesitueerd en aan de buitenrand de singelwoningen. Autovrij, aangezien de auto’s worden geparkeerd aan de achterzijde van de woning. De voorzijden van de hofwoningen vormen het decor van de besloten, groene hofjes. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen en kan jij toch ook een oogje in het zeil houden. De voorzijden van de singelwoningen kijken veelal uit over de polder of over de Fagellaan en de watergang.

De woningen beschikken allemaal over een fijne woonkamer met openslaande deuren naar de besloten tuin en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Een aantal woningen beschikken daarbij over een uitbouw van 1.20 meter over de gehele breedte van de woning of een charmante erker. Op de tweede verdieping tref je een riante ruimte, klaar om te gebruiken hoe jij dit wilt. In de separate technische ruimte zijn voorzieningen getroffen voor de wasmachine en droger, wel zo gemakkelijk. Alle woningen beschikken daarnaast over een royale berging voor de fietsen. Waar ligt jouw woning in Hof van Leyland?

WONINGTYPE
In de eerste fase van Hof van Leyland zijn er drie verschillende woningtype, namelijk:

- hofwoningen
- hoek hofwoningen
- singelwoningen

Wat de verschillen tussen deze woningtypes zijn tref je aan bij de afbeeldingen waarin de afwerking per type aangegeven is.

KEUKENS, SANITAIR EN AFWERKING
De woningen worden voorzien van een luxe keuken inclusief diverse inbouwapparatuur (kookplaat, RVS recirculatie afzuigkap, een volledig geïntegreerde vaatwasser, een koelkast met vriesvak en een combimagnetron). Hier bereid jij met gemak de lekkerste gerechten voor het hele gezin. Verder is er een badkamer met modern sanitair en groot formaat tegels. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche en wastafel met kraan met daarboven een spiegel. De wanden in de badkamer worden volledig betegeld. Deze tegels zijn wit en van een groot formaat 300 x 600 mm. De tegels op de vloer zijn in de kleur antraciet 600 x 600 mm. Het plafond wordt volledig afgewerkt. De inrichting van de diverse badkamers is weergegeven in de plattegronden bij de verschillende typen.

Alle wanden in de woning met uitzondering van technische ruimten en tweede verdieping worden volledig afgewerkt en dekkend gesausd in de kleur wit. Jij hebt zelf de keuze om je eigen vloeren aan te kopen in alle ruimten, met uitzondering van de sanitaire ruimten.

DUURZAAMHEID
Hof van Leyland is een duurzame ontwikkeling met ruimte voor een prettig woonklimaat dankzij openbaar groen, autovrije hofjes, fietsroutes waar de auto te gast is en een ecologische groenzone aan de rand van het plangebied. Ook is nadrukkelijk gekeken naar een duurzame oplossing voor de opvang en gelijkmatige afvloeiing van hemelwater. Op woningniveau is Hof van Leyland extra duurzaam. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en met vloerverwarming verwarmd door middel van een warmtepomp. Comfortabel en heerlijk warm! Uiteraard kook jij in deze woningen elektrisch. Maar Hof van Leyland gaat nog verder! De woningen scoren qua energieprestatie hoog. Dit wordt behaald door de woningen in basis te voorzien van een aantal PV-panelen op het dak, waardoor een deel van de energiebehoefte zelf kan worden opgewekt. En dat levert weer een uitstekende besparing op in de woonlasten. In combinatie met het gebruik van duurzame en onderhoudsarme materialen ontstaat zo een duurzame woonwijk aan de rand van Woerden. En jouw maandelijkse energielasten zijn laag dankzij de extra voorzieningen.

Foto's

Omgeving

Iedereen wil het, maar in Woerden kan het: wonen op de plek waar stad en natuur naadloos in elkaar overlopen. Niet voor niets noemen we dit de hoofdstad van het Groene Hart. Groen is het hier zeker. En de stad is er één die gezien mag worden. Juist op de plek waar de uitgestrekte natuur het overneemt van de gebouwen en drukte van de stad, wordt jouw droomwoning gerealiseerd. Vanuit je voordeur kun je alle kanten op voor prachtige wandelingen en fietstochten in het uitgestrekte landschap. Richting Kamerik, Harmelen of langs de Oude Rijn naar Utrecht en lekker de ruimte om je heen opzoeken in de natuur. Thuis in je nieuwe woning binnen Hof van Leyland, staat de koffie klaar. Jouw nieuwe eengezinswoning in een gezellige woonwijk om samen naar uit te kijken.

Centrale ligging
Woerden is centraal gelegen op korte afstand van de A12 en de A2. Binnen mum van tijd sta je zo in hartje Utrecht en ook andere steden als Gouda, Leiden, Amsterdam en Rotterdam zijn allemaal binnen een half uur te bereiken. Maar waarom zou je met de auto gaan? Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ruim 200 meter. En met de fiets ben je binnen vijf tot 10 minuten op het NS station en sta je voor je het weet in de Utrechtse binnenstad. Jouw woon-werkverkeer is zeker geen probleem in Hof van Leyland.

Naast de uitgestrekte natuur heeft Woerden zelf ook veel te bieden. De stad kent een grote historie die zelfs terug leidt naar de Romeinse tijd. Een historie die de stad karakter geeft. De prachtige binnenstad met gezellige straatjes en pleinen biedt volop mogelijkheden om te shoppen en daarna heerlijk neer te ploffen op een van de leuke terrasjes of bij een restaurant voor een fantastische afsluiting van de dag. Daarnaast vindt je in Woerden volop mogelijkheden om te sporten en een scala van diverse vrijetijdsbestedingen.

Ook in de directe omgeving van jouw nieuwe woning in Hof van Leyland heb je de beschikking over diverse voorzieningen. Met de winkels aan de Frederik Hendriklaan en het winkelcentrum Snel & Polanen heb je volop mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen, die je even lekker op de fiets doet. In de buurt zijn er bovendien verschillende scholen voor de kinderen en mogelijkheden voor naschoolse opvang. Alles dichtbij jouw nieuwe woning.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop december 2019
Start oplevering maart 2020

Nieuws

 • 27 februari 2020

  Kom naar het kijkmoment! | Huren in Hof van Leyland, Woerden

  Zowel de buitenruimte als de woningen in Hof van Leyland hebben een duurzaam ontwerp. De buurt krijgt autovrije hofjes, veel openbaar groen en een duurzame oplossing voor de opvang en afvloeiing van ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 24 december 2019

  27 december a.s. start verhuur | Hof van Leyland, Woerden

  Zowel de buitenruimte als de woningen in Hof van Leyland hebben een duurzaam ontwerp. De buurt krijgt autovrije hofjes, veel openbaar groen en een duurzame oplossing voor de opvang en afvloeiing van regenwater. Alle ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 4 oktober 2019

  Binnenkort in verhuur | Hof van Leyland, Woerden

  De nieuwe woonwijk Hof van Leyland wordt opgebouwd met gezellige hofjes. Hierdoor krijgt de wijk een knus karakter. De luxe huurwoningen bevinden zich midden in de eerste fase van Hof van Leyland en liggen ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Huren in Hof van Leyland

Van € 1.250 tot 1.380 /mnd