De Hooght

Zeist Bouw gestart
€ 725.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 13 (1 beschikbaar)
 • Wonen 154 m²
 • Aantal kamers 3

Project De Hooght

LAATSTE KANS! Uniek appartement te koop!
De Hooght Zeist | ELEGANT WONEN IN EEN BANKGEBOUW

Wonen in een voormalig bankgebouw? Dat kan in Zeist. Op een eersteklas locatie, aan de 2e Hogeweg in het centrum van Zeist, is het unieke project De Hooght gerealiseerd. De appartementen zijn inmiddels opgeleverd.

Op de tweede etage is nog één appartement te koop: het bijzonder ruime hoekappartement van 154 m2, met een zeer grote woonkamer en twee slaapkamers. De extra breedte aan de voorzijde, die dit hoekappartement zo aantrekkelijk maakt, zorgt voor een unieke beleving van ruimte. Een indeling met drie slaapkamers is ook mogelijk (meerwerk). Verder is er een riante badkamer, met mogelijkheid voor een inloopdouche en een vrijstaand bad.

Vanuit de woonkamer is via twee (!) brede schuifpuien het balkon aan de voorzijde toegankelijk. Een grote verrassing van dit appartement is het zonneterras aan de achterzijde, dat op een bijzondere manier buiten de galerij is geplaatst. De galerij en het zonneterras zijn direct toegankelijk vanuit een van de twee slaapkamers.
Bij het appartement horen twee eigen parkeerplaatsen op het afgesloten achterterrein - waarvan één overdekt - en een ruime berging in de kelder.

De Hooght: uniek project op eersteklas locatie
De Hooght is gerealiseerd op de etages van het ABN Amro bankgebouw aan de 2e Hogeweg. De begane grond blijft in gebruik als bankfiliaal en de verdiepingen daarboven zijn naar een ontwerp van architect Remy Meijers ongevormd tot tien royale appartementen en drie penthouses. Opvallend is de eigentijdse voorgevel met brede inpandige balkons en schuin geplaatste glaspuien. Aan de zonnige achterkant ontwierp Meijers een stalen constructie met verrassende ‘hangende’ balkons buiten de bestaande galerij. De appartementen beschikken een gezamenlijke, beveiligde entree met een fraaie hal op de begane grond.

Zeist: kleine stad in een groene omgeving
Zeist is een kleine stad met een landelijk karakter. De voorzieningen zijn zonder meer stads te noemen, met een uitstekend aanbod van winkels, horeca, Figi theater en bioscoop. De meeste voorzieningen zijn in de directe omgeving van het appartement. Tegelijk ligt Zeist ook midden in de groene natuur, met veel buitenplaatsen en indrukwekkende gebouwen rondom, waaronder het 17e-eeuwse Slot Zeist. Door de centrale ligging is Zeist een populaire woongemeente. Met de bushalte voor de deur, het NS station Driebergen-Zeist en het gunstige wegennetwerk in de directe omgeving is de bereikbaarheid vanuit de rest van Nederland uitstekend.

Interesse in deze unieke woonplek?
Bent u geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang voor een vrijblijvende bezichtiging van appartement 40-6. Het appartement is inmiddels grotendeels afgewerkt.

Contact
Op de website kunt u de brochure downloaden. Ook kunt u hier het contactformulier invullen. Woonadviseur Suzanne van Harten neemt dan contact met u op. U kunt Suzanne ook rechtstreeks bellen op 06-15602961. Eveneens kunt u contact zoeken met de makelaarskantoren WVO in Zeist en Punt Makelaars in Utrecht.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2018
Start bouw november 2018

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Hoekappartement

  Galerijflat en portiekwoning € 725.000 v.o.n.
  • wonen 154 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 6) 154 m² wonen 3 kamers € 725.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 10) Verkocht 118 m² wonen 3 kamers € 530.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Punt Makelaars Utrecht

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-2737464

WVO makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6920304
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing