Het Hopveld

Zutphen Verkoop gestart
Van € 465.000 tot € 600.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (14 beschikbaar)
  • Wonen 145 tot 199 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 386 tot 556 m²

Project Het Hopveld

LEVEN IN DE BROUWERIJ
Het leven is prachtig! We kunnen zijn wie we willen zijn, gaan voor dat wat wij ambiëren en komen thuis op de plek waar wij ons goed voelen en die leefbaar is voor nu en later. Dat is de sfeer van Het Hopveld. De plek waar u kunt leven zoals u dat wilt, met respect voor onze aarde en oog op een duurzame toekomst. Nét zoals uw buren. Zo creëren we samen een straat vol leven; een straat waar bewoners het straatbeeld bepalen en invulling geven aan een groene en duurzame toekomst.

KIES HET THUIS DAT BIJ U PAST
In de brochure vindt u de basis die wij met zorg hebben gelegd. Het canvas dat u met uw buren in gaat kleuren. Het avontuur begint met de keuze van uw kavel aan de Berghegelaan. Waar wilt u thuiskomen? Gezellig op de hoek of kijkt u liever uit over de landerijen? Vervolgens selecteert u het woningtype dat uw hart sneller laat kloppen. In de stappen daarna kleedt u het huis verder aan. Met sedum, riet of luchtzuiverende Climalife dakpannen, met de indeling en uitbouw die bij uw gezinssamenstelling past en de keuken en het sanitair die u mooi vindt. De keuzevrijheid is wat Het Hopveld bijzonder maakt.

DUURZAAM BOUWEN EN WONEN
Met de energieneutrale woningen op Het Hopveld draagt u bij aan het behoud van onze aarde. De woningen gebruiken geen gas, gaan zuinig met energie om, zijn gebouwd van zoveel mogelijk duurzame, onderhoudsarme materialen, hebben een grote tuin én staan in een straat waar meer mensen werken aan duurzaamheid.

DUURZAAMHEIDSPASPOORT
Iedere woning krijgt een duurzaamheidspaspoort waarin staat welke duurzame stappen met de bouw van de woningen al zijn gezet. Het paspoort laat u bovendien ontdekken welke duurzame stappen u in de toekomst nog kunt zetten. Uw woning zit vol verduurzamingspotentie! Zo brengen we deze prachtige buurt samen tot leven en bouwen we aan een duurzame toekomst.

EEN RIJKE GESCHIEDENIS EN DUURZAME TOEKOMST
Het Hopveld wordt een bijzondere plek waar een rijke geschiedenis en duurzame toekomst samenkomen. In de vijftiende eeuw verbouwden boeren hier met zorg het hop voor lokale bierbrouwerijen. Met de naamgeving van Het Hopveld en de pergola’s met wuivende hopplanten voor iedere woning, eren we de grondleggers van deze plek. Het is een plek waar we respectvol mee omgaan en die haar natuurlijke karakter moet behouden. Onze architect heeft daarom gekozen om de energieneutrale woningen te voorzien van een klassieke, Gelderse architectuur met mansardekappen en riet, een ruime opzet en een
aankleding met groene erfafscheidingen.

BELANGSTELLING?
U kunt contact opnemen met de verkopend makelaars of u inschrijven via de website:

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2020
Verwachte start bouw maart 2021
Verwachte oplevering maart 2022

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 0575-514124

ten Hag makelaarsgroep

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0575-516361
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing